12.6 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialFOTO + VIDEO. Incendiu într-un club din Constanța

FOTO + VIDEO. Incendiu într-un club din Constanța

UPDATE: Șeful ISU Dobrogea a declarat că două persoane au avut nevoie de înrgijiri medicale în urma incendiului din Culture Club Constanța. 

”Pagubele sunt importante. Încă nu se cunoaște exact originea incendiului”, a declarat șeful ISU, precizând că a fost demarată o anchetă. 

De asemenea, șeful ISU a explicat că oamenii din club s-au autoevacuat înainte să ajungă la fața locului forțele de ordine. 

———–

Un incendiu a izbucnit, duminică seara, la un club din Constanța. Toate persoanele aflate în incinta localului au fost evacuate. Secretarul de stat Read Arafat a declarat că la această oră echipajele de pompieri au fost trimise la fața locului. 

Incendiul a avut loc în Clubul Culture Pub din subsolul Casei de Cultură din Constanța. Primele indicii arată că focul ar fi izbucnit de la un panou electric, a relatat corespondentul România Liberă. 

În interiorul clubului se aflau aproximativ 25-30 de persoane. 

”Jumătate din club a fost învăluit de fum, luminile s-au stins. Am început să ieșim, relativ liniștiți. Chiar în acel moment discutam despre ce s-a întâmplat în Clubul din București și ne întrebam cum ar fi să se întâmpla așa ceva și aici”, a declarat un martor pentru România Liberă. 

Un alt martor a declarat că soția lui și-a pierdut pantofii pe drum și că norocul lor a fost că erau puțini. 

”Bine că am scăpat”, a declarat bărbatul. 

La fața locului au ajuns patru autospeciale ISU și mai multe echipaje de pompieri. 

Sursa: Cristian Hagi

 

Sursa: Cristian Hagi

Cele mai citite

China denunță sancțiunile SUA împotriva companiilor chineze ce ajută Rusia

China a afirmat că va lua "măsurile necesare" după anunţarea de către Washington a unor noi sancţiuni menite să paralizeze capacităţile militare şi industriale...

Grupul România Liberă se alătură boicotului împotriva ”Clubului de Presă”

Recent, Grupul România Liberă, care cuprinde atât ziarul România Liberă cât și Academia Cațavencu, a decis să se distanțeze de controversatul ”Club de Presă”...

Accident rutier pe DN19A, în Satu Mare. Patru persoane au ajuns la spital

Patru persoane, doi copii şi doi adulţi, au fost transportate la spital în urma unui accident rutier produs joi pe DN 19A, în zona...
Ultima oră
Pe aceeași temă