20.6 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSportVIDEO. Antonescu: Discuţiile de azi nu au vizat ruperea USL

VIDEO. Antonescu: Discuţiile de azi nu au vizat ruperea USL

Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat miercuri seară că discuţiile din cursul zilei între PNL şi PSD nu au vizat ruperea alianţei USL.

“Astăzi s-au rediscutat câteva lucruri despre principiile funcţionării într-un guvern de coaliţie, dar nu s-a pus problema ruperii USL”, a spus Crin Antonescu.

Liderul PNL a afirmat că Partidul Naţional Liberal nu se teme să fie înlăturat de la putere de către PSD.

“Nu ne mai sperie posibilitatea ca PSD să formeze o nouă majoritate parlamentară”, a precizat Antonescu.

Citeşte şi: Şedinţa de Guvern, amânată de neînţelegerile din USL

Tot miercuri seară, întrebat dacă USL se va rupe, preşedintele PSD, Victor Ponta a răspuns că partidul său nu îşi doreşte acest lucru.

“Totul depinde nu de PNL, ci de domnul Antonescu”, a mai spus Ponta, precizând că liberalul ar trebui să fie “mai calm, mai ponderat, mai dornic de dialog, aşa cum ar trebui să fie preşedintele României”.

Criza din USL a provocat, miercuri, un şir de negocieri la nivel înalt. Premierul Victor Ponta s-a întâlnit atât cu Crin Antonescu şi cu miniştrii liberali. O altă rundă de negocieri s-a purtat între liderul PC, Dan Voiculescu şi şeful PNL Crin Antonescu. Între timp, PSD tatonează UDMR. Concluzia: Ponta nu este sigur pe majoritatea pe care o are în Parlament, iar PNL nu riscă, încă, intrarea în Opoziţie.

Un nou test pentru USL va fi şedinţa de vineri a Parlamentului, în care se va supune, din nou, la vot şefia TVR, post care aparţine liberalilor.

Citeşte şi: PSD şi PNL, armistiţiu de două zile


// <![CDATA[
www_server_root = 'http://worker.contentchannel.ro/player';
if(typeof flowplayer == 'undefined') {
document.write('’);
document.write(”);
}
var domain = document.domain;
var domain_split = domain.split(‘.’);
var cHannel_domain = domain_split[domain_split.length-2] + “.” + domain_split[domain_split.length-1];
document.write(unescape(“%3Cscript src=’http://worker.contentchannel.ro/player/singleplayer_min/971701906e6a4fe716ffdb3a1310bd08/”+ cHannel_domain +”‘ type=’text/javascript’%3E%3C/script%3E”));
// ]]>


content channel

Cele mai citite

Mircea Geoană critică dur sistemul de vot din România: Este cel mai primitiv din toată Europa

Sistemul de vot din România este cel mai primitiv din toată Europa a declarat, sâmbătă, secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, la Congresul...

Salome Zurabișvili, președintele Georgiei, s-ao opus prin veto legii ‘influenţei străine’

Preşedintele Georgiei, Salome Zurabişvili, a anunţat sâmbătă că s-a opus prin veto legii criticate a 'influenţei străine', care a suscitat proteste masive în această...

Opt activiști pentru climă au fost arestați pe aeroportul din Munchen după ce au pătruns pe pista lui

Aeroportul din Munchen s-a confruntat cu perturbări semnificative sâmbătă dimineața, când activiștii pentru climă din cadrul mișcării Last Generation au pătruns în incinta aeroportului...
Ultima oră
Pe aceeași temă