30 C
București
miercuri, 26 iunie 2024
AcasăSpecialUPDATE: Deţinutul evadat de la Jilava, prins în Voluntari

UPDATE: Deţinutul evadat de la Jilava, prins în Voluntari

UPDATE: Deţinutul a fost capturat în zona oraşului voluntari, anunţă poliţia. Bărbatul nu a opus rezistenţă. El urmează să fie dus la Penitenciarul Jilava. Va fi audiat de o comisie de disciplină şi va fi sancţionat. Instanţa va decide însă dacă va primi o pedeapsă suplimentară şi pentru aceaastă evadare.

—-

De mai bine de 10 ore, autorităţile din Bucureşti şi Ilfov caută un deţinut care a evadat, marţi seară, de la Penitenciarul Jilava. Este vorba despre un bărbat de 32 de ani, pe nume Olteanu Florin.

Bărbatul lucra la Glina pe perioada detenţiei şi a fugit după încheierea programului de muncă. El avea de ispăşit o pedeapsă de doi ani de închisoare pentru furt calificat. Beneficia de un regim semideschis, iar în mai 2014 ar fi putut să fie eliberat condiţionat. De două ori a fost recompensat pentru buna purtare.

Evadatul are o înălţime de 1,80 metri, ochi căprui, ten deschis, faţă ovală şi un tatuaj pe antebraţul drept, potrivit reprezentanţilor ANP.

Pentru evadare, pedeapsa este cuprinsă între 6 luni şi doi ani de închisoare, care se adaugă la pedeapsa pe care o are de executat.

 

Cele mai citite

Dorin Recean, premierul Republicii Moldova: Azi am trecut într-o nouă etapă

Uniunea Europeană a deschis oficial negocierile de aderare cu Republica Moldova. Premierul Dorin Recean: Azi am trecut într-o nouă etapă, care ne apropie semnificativ de...

Și Teodosie poartă rochie și își duce crucea, indiferent cât îl lovește Daniel

Ilustrație: Marian Avramescu Înalt prea ridicatul cu macaraua arhiepiscop al Tomisului, Teodosie, a avut dreptate când a sugerat că persoanele în general purtătoare de...

Viktor Orban „a recidivat”: În 2013, în România, a murit un om după un accident cu o mașină din coloana oficială

Accidentul a avut loc în timp ce coloana oficială a lui Viktor Orban gonea spre aeroportul din Stuttgart. Cum se întâmplă în astfel de...
Ultima oră
Pe aceeași temă