23.9 C
București
sâmbătă, 1 iunie 2024
AcasăSpecialFiica lui George Copos a făcut nuntă la Sighişoara

Fiica lui George Copos a făcut nuntă la Sighişoara

Peste 200 de persoane au participat, sâmbătă, la nunta fiicei lui George Copos, care a avut loc la Cund, lângă Sighişoara, relatează stirileprotv.ro.

Alexandra s-a căsătorit religios, joi, cu Diego, un columbian pe care l-a cunoscut la studii, în Statele Unite ale Americii.

Petrecerea de nuntă avut loc însă sâmbătă la Cund, lângă Sighişoara. La eveniment au participat peste  200 de invitaţi, printre care şi Mircea Geoană cu soţia.

Liviu Dan, protopopul Sighişoarei a declarat că a fost săvârşită “o mică slujbă de mulţumire pentru Dumnezeu”, fiind vorba despre “o slujbă specifică la şapte zile după cununie”.

Meniul de nuntă este unul tradiţional, însă se regăsesc şi trufe şi foie gras. Aranjamentele florale au costat 2.500 de euro. Atmosfera va fi întreţinută de Loredana.

Alexandra şi Diego care s-au căsătorit civil în luna mai, la New York.

Cele mai citite

Tandemul militar Covaliu-Boroi a „tocat” și „îngropat”, în 7 ani, peste 145.000.000 de euro de la COSR

De aproape opt ani de zile, Comitetul Olimpic și Sportiv Român (COSR) este feuda tandemului militar-comisar șef de poliție Mihai Covaliu-președinte și colonelul...

Marcel Ciolacu consideră o decizie foarte bună comasarea alegerilor

Președintele PSD, premierul Marcel Ciolacu, a afirmat vineri, la Alba Iulia, că decizia de a comasa alegerile locale cu cele europarlamentare a fost "foarte...

Rusia – Ucraina, ziua 828: Berlinul autorizează Kievul să folosească arme germane împotriva unor ținte din Rusia

Guvernul german a anunţat astăzi că a autorizat Ucraina să utilizeze arme furnizate de Berlin împotriva unor ţinte de pe teritoriul Rusiei, pentru a...
Ultima oră
Pe aceeași temă