13.7 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăSportFOTO: Dezbaterea construcției de autostrăzi, neinteresantă pentru deputați. Câți aleși au fost...

FOTO: Dezbaterea construcției de autostrăzi, neinteresantă pentru deputați. Câți aleși au fost prezenți

Două fotografii realizate de deputatul independent Remus Cernea arată că mulți parlamentari au lipsit, luni, de la tema de dezbatere privind construcția de autostrăzi, care a avut loc la Camera Deputaților.

Astfel, Remus Cernea și-a făcut două „selfie”-uri de la tribuna de unde a luat cuvântul, cu scopul de a atrage atenția „politicienii și partidele vor cere votul cetățenilor în acest an, dar iată că după ce îl obțin, nici măcar nu participă la ședințe”.

Pentru că, deși tema de dezbatere de azi era importantă (construcția de autostrăzi) iar sala de plen a Camerei Deputaților era aproape goală, am luat cuvântul și pe fondul temei, dar am făcut și aceste două selfie-uri pentru a arăta că sala este dezolant de nepopulată cu deputați (doar vreo 30-35 de aleși fiind prezenți)”, a scris deputatul pe Facebook.

 

Cele mai citite

Deputatul conservator Dan Poulter a trecut în barca Partidului Laburist

Deputatul conservator Dan Poulter, fost ministru al sănătăţii, a declarat sâmbătă presei că se alătură Partidului Laburist, ceea ce reprezintă un motiv de îngrijorare...

Așteptarea de 9 ani a luat sfârșit. FCSB e noua campioană a României la fotbal

Un singur punct mai avea nevoie FCSB, în meciul de sâmbătă seara cu Farul Constanța, pentru a se încorona noua campioană a Superligii. În...
Ultima oră
Pe aceeași temă