23.4 C
București
miercuri, 22 mai 2024
AcasăSpecialMiting pentru susținerea Legii dării în plată, duminică, în Capitală

Miting pentru susținerea Legii dării în plată, duminică, în Capitală

Duminică, aproximativ 500 de persoane vor ieși în stradă, în București, ca să susțină Legea dării în plată, conform Agerpres. 

Protestul cu marş va avea loc între orele 12,00 și 14,00. Manifestanţii se vor aduna în Piaţa Victoriei în intervalul 12,00-12,30. Între 12,30 şi 13,30 este programat marşul pe traseul Calea Victoriei – Lipscani – Smârdan -bd Naţiunile Unite – bd Libertăţii – Piaţa Constituţiei,conform purtătorului de cuvânt al Jandarmeriei, Georgian Enache.

El a spus că, potrivit estimărilor organizatorului, o persoană fizică care reprezintă Grupul clienţilor cu credite în franci elveţieni, la acţiune vor participa aproximativ 500 de persoane. 

"Jandarmii vor asigura ordinea în zona şi pe traseul de deplasare a participanţilor la marş. Dispozitivul de jandarmi va fi dimensionat în funcţie de numărul de participanţi la marş", a adăugat Enache.

Legea privind darea in plata prevede ca persoanele care au un credit garantat cu casa pe care nu îl mai pot plăti să dea locuința înapoi băncii și să le fie ștearsă datoria. 

Cele mai citite

Traducătorul german bazat pe inteligență artificială DeepL, evaluat la 2 miliarde de dolari

Compania germană de traduceri bazate pe inteligență artificială (AI) DeepL a fost evaluată la 2 miliarde de dolari în cadrul unei runde conduse de...

Sebastian Burduja, aproape de victorie: “Puțini credeau posibil acum câteva săptămâni”

Sebastian Burduja, candidat la Primăria Capitalei, a postat un mesaj pe pagina sa de LinkedIn. El susține că este aproape de victorie, din datele...

Blinken spune că pactul dintre SUA și Arabia Saudită se va finaliza curând

Secretarul de stat american Antony Blinken a declarat miercuri că Statele Unite și Arabia Saudită sunt foarte aproape de a încheia un set de...
Ultima oră
Pe aceeași temă