18.2 C
București
vineri, 14 iunie 2024
AcasăLifestylePierdut buletin. Un polițist i-a restituit portofelul lui Răzvan Stanca, portarul de...

Pierdut buletin. Un polițist i-a restituit portofelul lui Răzvan Stanca, portarul de la Pandurii Târgu Jiu

Un poliţist aflat în timpul serviciului a găsit pe stradă portofelul portarului echipei de fotbal Pandurii Târgu Jiu, Răzvan Stanca, agentul returnându-i-l acestuia, anunță un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj. 

Potrivit sursei citate, Cristian Cheană, agent şef principal în cadrul Serviciului de Resurse Umane al IPJ Gorj, în timp ce se deplasa cu o autospecială de poliţie pe strada Traian din municipiul Târgu Jiu, a observat pe trotuar un portmoneu. 

Polițistul a oprit, a luat portofelul pierdut, care conţinea o sumă importantă de bani, documente personale şi carduri bancare şi a procedat la identificarea persoanei păgubite, stabilindu-se că proprietarul este portarul echipei de fotbal Pandurii Târgu Jiu, Răzvan Stanca. 

Cei doi s-au întâlnit la sediul IPJ Gorj, poliţistul înmânându-i proprietarului bunul pierdut. 

Fotbalistul avea în portofel suma de aproximativ 1.000 de lei, Răzvan Stanca mulţumindu-i poliţistului pentru operativitatea de care a dat dovadă.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Șoșoacă a leșinat după ce ar fi înghițit un jandarm de la brută(rie) care i-a căzut greu

Ilustrație: Marian Avramescu Serviciul de Ambulanță și SMURD au fost apelate să intervină, după ce senatoarea cu potențial de europarlamentar și cu SOS, dar...

Șoșoacă a leșinat după ce ar fi înghițit un jandarm de la brută(rie) care i-a căzut greu

Ilustrație: Marian Avramescu Serviciul de Ambulanță și SMURD au fost apelate să intervină, după ce senatoarea cu potențial de europarlamentar și cu SOS, dar...

NEWS ALERT. Cod roșu de furtună în București și judeţele Ialomiţa, Călăraşi şi Ilfov

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis joi seara avertizări cod roşu de furtună pentru municipiul Bucureşti şi în localităţi din judeţele Ialomiţa, Călăraşi şi...
Ultima oră
Pe aceeași temă