26.7 C
București
vineri, 19 iulie 2024
AcasăLifestyleJustin Timberlake a fost arestat și pus sub acuzare pentru conducere sub...

Justin Timberlake a fost arestat și pus sub acuzare pentru conducere sub influența alcoolului

Justin Timberlake a fost arestat pentru conducere sub influența alcoolului în Long Island, New York.

Un reprezentant al Departamentului de Poliție Sag Harbor a declarat pentru People că, în dimineața zilei de 18 iunie, artistul se afla în custodia poliției.

O sursă a declarat că artistul în vârstă de 43 de ani a fost arestat sub acuzații de conducere sub influența alcoolului după ce a luat cina la American Hotel din Sag Harbor. A fost oprit în trafic după ce a părăsit localul pentru a se îndrepta spre casa unui prieten.

Nu a fost nimeni rănit,

a spus sursa.

Timberlake va fi acuzat de conducere sub influența alcoolului și va primi două acuzații suplimentare — una pentru trecerea pe roșu la semafor și una pentru nerespectarea benzii de circulație.

Comunicatul oficial al Poliției

Pe 18 iunie 2024, la 12:37 AM, Justin R. Timberlake, în vârstă de 43 de ani, din Tennessee, a fost observat conducând un BMW din 2025 în direcția sud pe Madison Street. El nu a oprit la semnul STOP afișat corespunzător și nu și-a menținut banda pe care circula. Un polițist din cadrul Departamentului de Poliție al satului Sag Harbor l-a oprit în trafic și, în urma investigației, s-a constatat că domnul Timberlake conducea vehiculul în stare de ebrietate.

Domnul Timberlake a fost arestat și plasat în arest peste noapte pentru a fi adus în fața instanței dimineața. Acesta a fost citat în fața instanței de Justiție Sag Harbor pe 18 iunie 2024, la ora 9:30 AM, unde a fost eliberat după ce și-a recunoscut fapta.”

După citarea sa în fața instanței, cântărețul va trebui să se prezinte din nou în instanță pentru o audiere, pe 26 iulie.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă