18.2 C
București
sâmbătă, 15 iunie 2024
AcasăLifestyleFOTO+VIDEO. Cum arată Orașul Fotbalului, unde se va antrena Ronaldo pentru EURO...

FOTO+VIDEO. Cum arată Orașul Fotbalului, unde se va antrena Ronaldo pentru EURO 2016

Orașul Fotbalului (Cidade de Futebol) a fost inaugurat, joi, în localitatea Oreias, din apropiere de Lisabona. Acolo, starul Cristiano Ronaldo şi colegii săi din naţionala lusitană se vor pregăti pentru participarea la EURO 2016 din Franţa, informează agenţia EFE, conform Agerpres. 

Lucrările la ridicarea acestui complex au durat 17 luni, costurile totale ridicându-se la 15 milioane euro, banii provenind de la Federaţia portugheză, UEFA şi FIFA. 

Noua instalaţie sportivă se întinde pe şapte hectare, cedate de primăria din Oreias şi cuprinde trei terenuri de antrenament şi o sală de forţă, între alte dotări. 

 

Deschideți galeria foto pentru a vedea imagini cu Orașul Fotbalului. 

"Oraşul Fotbalului a fost realizat pentru a oferi cele mai bune condiţii posibile ambasadorilor noştri în lume", care sunt fotbaliştii, a afirmat cu această ocazie preşedintele Portugaliei, Marcelo Rebelo de Sousa, invitat la inaugurare. 

Conducătorul Federaţiei portugheze de fotbal, Fernando Gomes, a asigurat că acest nou complex sportiv reprezintă "un punct de plecare" pentru expansiunea fotbalului lusitan. 

Pe 23 mai, selecţionata Portugaliei îşi va începe pregătirile în Oraşul Fotbalului pentru participarea la turneul final din Franţa, unde va evolua în Grupa F, alături de Islanda, Austria şi Ungaria. 

Cele mai citite

Analiză privind voturile nule la alegerile din 9 iunie

EFOR a analizat situația voturilor nule la alegerile din 9 iunie 2024. Numărul acestora a fost unul dintre cele mai mari raportate la numărul de...

Efectele furtunii din București: străzi şi subsoluri inundate, copaci căzuți si autoturisme avariate

Pompierii au fost nevoiţi să intervină în noaptea de joi spre vineri în aproape 400 de cazuri în Bucureşti şi Ilfov ca urmare a...

Clotilde Armand, plângere penală pentru abuz în serviciu: “Avem probe!”

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a făcut o declarație puternică în contextul alegerilor pentru un nou mandat, anunțând că a depus o plângere penală...
Ultima oră
Pe aceeași temă