13.4 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSportChampions League: Real Madrid, Tottenham și Manchester City, calificate în "optimi"

Champions League: Real Madrid, Tottenham și Manchester City, calificate în “optimi”

Real a remizat pe teren propriu, 2-2, cu PSG, care a câştigat astfel grupa. Madrilenii au condus cu 2-0, prin dubla lui Benzema, dar campioana Franţei a restabilit egalitatea în doar trei minute, prin golurile înscrise de Mbappe şi de Sarabia, fost jucător al Realului. Portarul costarican Keylor Navas, fost la Real, a reuşit o serie de parade care au păstrat invincibilitatea echipei antrenate de Thomas Tuchel în acest sezon de Champions League.

Bayern a realizat scorul serii, 6-0 cu Steaua Roşie, la Belgrad, iar polonezul Robert Lewandowski a marcat patru goluri, aceasta fiind cea mai rapidă cvadruplă din Champions League (53, 60, 64, 68).

Tottenham, finalista ediţiei trecute, a dispus cu 4-2 de Olympiakos Pireu, după ce a fost condusă cu 2-0 după 20 de minute. La primul meci al lui Jose Mourinho în Liga Campionilor, Spurs s-a impus prin dubla lui Kane şi golurile lui Alli şi Aurier.

Atalanta a reuşit prima sa victorie din Liga Campionilor, 2-0 cu Dinamo Zagreb, prin golurile lui Muriel şi Gomez, având şi două bare, prin Gosens şi Ilicic. Oaspeţii au ţintit şi ei bara, prin Orsic.

Manchester City şi Şahtior Doneţk au terminat nedecis, 1-1, dar remiza a asigurat campioanei Angliei câştigarea grupei.

Juventus a învins-o pe Atletico Madrid cu 1-0, prin golul lui Dybala, din lovitură liberă. ”Bătrâna Doamnă” şi-a asigurat astfel câştigarea grupei.

Cele mai citite

Iga Swiatek şi Arina Sabalenka se vor duela în finala turneului de la Madrid

La fel ca anul trecut, finala turneului WTA 1000 de la Madrid le va pune față în față pe poloneza Iga Swiatek şi belarusa...

Cotnari a lansat Crama Transparentă

Cotnari, una dintre cele mai emblematice crame din România, cu o istorie îndelungată în producția de vinuri din soiuri pure, românești, lansează campania „Crama...

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă