13.7 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSportBlaga: Am avut divergenţe cu Băsescu privind menţinerea alianţei "DA". Am fost...

Blaga: Am avut divergenţe cu Băsescu privind menţinerea alianţei “DA”. Am fost printre puţinii care n-au vrut guvernare cu PSD

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, marţi, că a avut divergenţe cu preşedintele Traian Băsescu pe tema menţinerii alianţei “Dreptate şi Adevăr”, cu PNL, fiind printre puţinii care au vrut o guvernare cu PNL, ci nu cu PSD, potrivit B1.ro.

“Sunt spuse neadevăruri, n-am spus minciuni. Preşedintele a fost dezinformat sau cineva i-a spus lucruri neadevărate. Am avut poziţii divergente faţă de menţinerea sau nu a alianţei DA. Eu doream să rămână, am fost printre puţinii care doreau un guvern cu PNL, nu cu PSD”, a spus Blaga.

Acesta a adăugat că nu a avut niciodată certuri pe tema Elenei Udrea, contracandidatul său la şefia PDL, arătând că intrarea lui Udrea în primul BPN a avut loc chiar la propunerea sa.

“N-am avut niciodată discuţii pe tema Elenei Udrea, ea a intrat în primul BPN la propunerea mea”, a explicat Vasile Blaga.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, săptămâna trecută, că Partidul Democrat Liberal nu mai seamănă nu cel pe care l-a construit el, precizând că această formaţiune nu mai este pentru el un instrument politic.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă