16 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăInternaționalSteve Capus demisionează de la conducerea NBC News

Steve Capus demisionează de la conducerea NBC News

Steve Capus, preşedintele NBC News, departamentul de ştiri al postului de televiziune american NBC, şi-a anunţat demisia, vineri, relatează Huffington Post, în ediţia electronică, citat de Mediafax.

El a fost multă vreme producătorul lui Brian Williams, înainte de a fi numit de Jeff Zucker, la vremea respectivă directorul NBC Universal, la conducerea departamentului de ştiri în săptămâna în care New Orleans a fost lovit de uraganul Katrina, în 2005.

“Este un privilegiu că am petrecut două decenii aici, dar este timpul să mă îndrept spre o nouă direcţie”, a declarat Capus, care nu şi-a anunţat planurile viitoare.

Influenţa sa în departamentul de ştiri a fost redusă în 2012, când Comcast Corporation a numit-o pe Pat Fili-Krushel să supravegheze operaţiunile departamentului de ştiri. NBC News supraveghează nu numai jurnalele de ştiri ale canalului, ci şi posturile CNBC şi MSNBC.

Fili-Krushel a înfiinţat o nouă structură de management temporară, sporindu-le autoritatea directorilor executivi Alex Wallace şi Antoine Sanfuentes până la numirea unui succesor pentru Capus.

Citeşte şi: Cine este noul director de creaţie de la Blackberry

Cele mai citite

Guvernanții au nevoie de Big Brother ca să vadă problemele școlii românești

Este tot mai evident că decidenții politici, dar și o mare parte a societății, au uitat menirea școlii. Cu întârziere considerabilă, politicienii din țara noastră...

Tânăra antrenată de maestra emerită a sportului, Mirela Pașca, înscrisă în campania „100 de tineri pentru dezvoltarea României”

Antonia Dragomir, o tânără gimnastă de doar 11 ani, a devenit un nume cunoscut în lumea gimnasticii românești și internaționale, datorită talentului său remarcabil...

Problemele pentru celebrii chefi bucătari nu se opresc. Antena 1 dă PRO TV în judecată

Scandalul dintre Antena 1 și cei trei chefi, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu, a escaladat, implicând acum și postul de televiziune Pro...
Ultima oră
Pe aceeași temă