15.7 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăInternaționalSteve Capus demisionează de la conducerea NBC News

Steve Capus demisionează de la conducerea NBC News

Steve Capus, preşedintele NBC News, departamentul de ştiri al postului de televiziune american NBC, şi-a anunţat demisia, vineri, relatează Huffington Post, în ediţia electronică, citat de Mediafax.

El a fost multă vreme producătorul lui Brian Williams, înainte de a fi numit de Jeff Zucker, la vremea respectivă directorul NBC Universal, la conducerea departamentului de ştiri în săptămâna în care New Orleans a fost lovit de uraganul Katrina, în 2005.

“Este un privilegiu că am petrecut două decenii aici, dar este timpul să mă îndrept spre o nouă direcţie”, a declarat Capus, care nu şi-a anunţat planurile viitoare.

Influenţa sa în departamentul de ştiri a fost redusă în 2012, când Comcast Corporation a numit-o pe Pat Fili-Krushel să supravegheze operaţiunile departamentului de ştiri. NBC News supraveghează nu numai jurnalele de ştiri ale canalului, ci şi posturile CNBC şi MSNBC.

Fili-Krushel a înfiinţat o nouă structură de management temporară, sporindu-le autoritatea directorilor executivi Alex Wallace şi Antoine Sanfuentes până la numirea unui succesor pentru Capus.

Citeşte şi: Cine este noul director de creaţie de la Blackberry

Cele mai citite

Columbia a anunțat că va rupe relațiile diplomatice cu Israelul

Președintele columbian Gustavo Petro a declarat, miercuri, că țara sa va rupe relațiile diplomatice cu Israelul, pe al cărui lider l-a acuzat de „genocid”...

Soluția  3 D împotriva administrației #rezist a Bucureștiului

Deși lansată târziu în cursa electorală, Gabriela Firea a ajuns rapid să-i sufle în ceafă lui Nicușor Dan, fiindcă are singurul proiect administrativ cu...

Tarife pe litoral de 1 Mai. A înlemnit când i-a venit nota de plată pentru 4 sucuri și mâncare

Turiștii plecați pe litoralul românesc în aceste zile de vacanță au parte de surprize neplăcute, mai ales când le vine nota de plată. Mulți...
Ultima oră
Pe aceeași temă