32 C
București
luni, 17 iunie 2024
AcasăSpecialA MURIT actorul Michael Clarke Duncan

A MURIT actorul Michael Clarke Duncan

Actorul Michael Clarke Duncan, cunoscut mai ales pentru rolul unui condamnat la moarte interpretat în drama din 1999 “The Green Mile”, a încetat din viaţă luni, la mai puţin de opt săptămâni după ce a suferit un atac de cord, relatează presa internaţională. Avea 54 de ani, scrie Agerpres.

Duncan a decedat la Los Angeles, a precizat logodnica sa Omarosa Manigault, de două ori participantă în showul TV “The Apprentice”, într-un comunicat dat publicităţii de agenta actorului Joy Fehily.

“Dna Manigault este recunoscătoare pentru rugăciunile dumneavoastră şi face apel la respectarea intimităţii sale în aceste momente”, a mai spus Fehily.

Pentru moment, nu sunt cunoscute detalii legate de cauza morţii actorului. El a suferit un atac de cord la 13 iulie şi ‘nu şi-a mai revenit complet’, a afirmat Joy Fehily.

Artistul de culoare, fost bodyguard devenit actor după împlinirea vârstei de 30 de ani, născut la Chicago, a fost nominalizat la Oscar pentru cel mai bun rol secundar în urma prestaţiei sale din The Green Mile”, adaptare după un roman scris de Stephen King. De asemenea, el a jucat în filmele inspirate din benzi desenate, “Daredevil” (2003) şi “Sin City” (2005).

Cele mai citite

Scoicile şi rapanele din Marea Neagră sunt sigure pentru consumul uman

Inspectorii sanitar-veterinari din Constanța au anunţat că poate fi reluată recoltarea de moluște vii din Marea Neagră. Decizia vine după ce timp de 10 zile,...

România – Ucraina, scor 3-0. Debut de excepție la EURO 2024

Naţionala României a început cu o victorie categorică parcursul la Campionatul European din Germania, scor 3-0 cu Ucraina, la Munchen, în grupa E. Victoria...

Rusia – Ucraina, ziua 845. “Vom fi alături de Ucraina până când va învinge”, anunță președintele SUA, Joe Biden

"Vom fi alături de Ucraina până când va învinge în acest război", a anunțat președintele SUA, Joe Biden, în contextul conferinței de pace care...
Ultima oră
Pe aceeași temă