15.7 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăInternaționalIranul recunoașe că nu a urmărit să ucidă americani prin atacul cu...

Iranul recunoașe că nu a urmărit să ucidă americani prin atacul cu rachete

 Atacurile nu aveau rolul producerii de victime, ci de afectare a “aparatului militar” al SUA, afirmă Amir Ali Hajizadeh, comandantul Forţelor Aerospaţiale ale Gardienilor Revoluţiei din Iran, informează Mediafax.

Retragerea trupelor americane din Orientul Mijlociu ar fi “răzbunarea adecvată” pentru moartea generalului Qassem Soleimani, asasinat de armata americană în Irak, a subliniat comandantul militar iranian, avertizând că atacurile cu rachete sunt doar începutul unei serii de operaţiuni de acest tip.

Înaintea atacurilor care au vizat baze militare din Irak, Teheranul a lansat “atacuri cibernetice pentru dezactivarea sistemelor de navigaţie ale avioanelor americane”, a subliniat Amir Ali Hajizadeh.

Cele mai citite

100 de arestați la Boston după o manifestație pro-Palestina

Aproximativ 100 de persoane considerate a fi manifestanţi pro-palestinieni au fost arestate sâmbătă dimineaţa în campusul unei universităţi din Boston şi tabăra lor a...

Un tânăr în vârstă de 27 de ani a folosit bancnote false de 200 de euro în săli de jocuri electronice 

După ce un tânăr în vârstă de 27 de ani ar fi folosit bani falși (n.r. bancnote de 200 euro) pentru a se juca...

Germania vizează să-și reia poziția geopolitică printr-o relansare economică

Germania are nevoie de o relansare economică pentru a-şi asigura poziţia geopolitică, a declarat sâmbătă ministrul de Finanţe, Christian Lindner, care este şi preşedintele...
Ultima oră
Pe aceeași temă