30 C
București
miercuri, 26 iunie 2024
AcasăSpecialVoicu: Anunţul PDL privind plângerile penale împotriva SGG şi MO, ridicol

Voicu: Anunţul PDL privind plângerile penale împotriva SGG şi MO, ridicol

Vicepreşedintele PNL Mihai Voicu a catalogat ca ridicol, marţi, anunţul PDL privind depunerea de plângeri penale împotriva secretarului general al Guvernului şi a directorului Monitorului Oficial, el explicând că hotărârea CC a fost publicată imediat ce a fost posibil, potrivit Mediafax.

 

El a precizat că întârzierea publicării în MO a hotărârii precizătoare a CC a avut motive obiective, care au ţinut de cerinţele publicării – respectiv consultarea Consiliului Legislativ şi lămurirea problemei semnăturii.

“Există o procedură cu privire la consultarea Consiliului Legislativ, care este o instituţie foarte serioasă şi chiar şi foarte harnică, aş putea spune, dar e totuşi incapabilă să răspundă într-o oră. Răspunsul a venit, abia după ce a venit decizia a putut fi publicată”, a spus Voicu.

El a mai arătat a trebuit să se aştepte şi lămurirea problemei semnăturii, neştiindu-se iniţial a cui este. “A mai existat acea mică problemă cu semnătura, care nu era foarte clar a cui e. Lucrurile s-au lămurit şi decizia a fost publicată în timpul în care a fost posibil luând în consderare aceste cerinţe”, a spus Voicu.

PDL a depus, marţi, plângeri penale împotriva secretarului general al Guvernului, Ioan Moraru, şi a directorului general al Monitorului Oficial, Adriana Costescu, pentru abuz în serviciu, a anunţat vicepreşedintele PDL Sulfina Barbu, arătând că cei doi refuză să publice o erată a CC.

Cele mai citite

Mbappe și Ronaldo, resemnați. Golgheterul EURO 2024 e autogolul

Ilustrație: Marian Avramescu Supervedetele fotbalului Cristiano Ronaldo și Kylian Mbappe sunt pe cale să plece cu cozile între picioare de la Turneul Final al...

Șefii apărării din Rusia și din SUA au stabilit primele dialoguri

Șefii apărării din SUA și Rusia, Lloyd Austin și Andrei Belousov, au vorbit ieri la telefon, într-un dialog neobișnuit între cele două mari puteri...

VIDEO. Elena Lasconi a câștigat șefia USR și a ieșit cu un discurs a la Diana Șoșoacă

Primarul municipiului Câmpulung, Elena Lasconi, a câștigat din primul tur alegerile pentru funcția de președinte al Uniunii Salvați România (USR), iar primul său discurs...
Ultima oră
Pe aceeași temă