30 C
București
miercuri, 26 iunie 2024
AcasăSpecialCum au ajuns jumătate de milion de simpatizați ai lui Obama „fani”...

Cum au ajuns jumătate de milion de simpatizați ai lui Obama „fani” ai lui Trump pe Twitter. Jack Dorsey: “A fost o greșeală”

Rețeaua de mocroblogging Twitter a anunţat că sute de mii de utilizatori a fost trecuţi automat ca followeri ai contului lui Donald Trump @POTUS, în urma unei erori tehnice, relatează Daily Mirror.

Noul preşedinte a preluat vineri, atunci când a depus jurământul, controlul asupra contului @POTUS (acronim de la President Of The United States).

Toate mesajele transmise de Barack Obama cât a fost în funcţie, precum şi toţi followerii lui au fost şterşi şi mutaţi într-un cont-arhivă, @POTUS44. Însă, din cauza unei probleme tehnice, followerii lui Obama au fost trecuţi automat şi ca followeri ai lui Trump.

Directorul companiei, Jack Dorsey, a anunţat că Twitter a lansat o anchetă şi a descoperit că a făcut “greşeli”. “Credem că au fost afectaţi circa 560.000 de oameni”, a declarat el.

“Aceasta a fost o greşeală, nu a fost corect, ne asumăm şi ne cerem scuze”, a adăugat Dorsey.

Cele mai citite

Dorin Recean, premierul Republicii Moldova: Azi am trecut într-o nouă etapă

Uniunea Europeană a deschis oficial negocierile de aderare cu Republica Moldova. Premierul Dorin Recean: Azi am trecut într-o nouă etapă, care ne apropie semnificativ de...

Viktor Orban „a recidivat”: În 2013, în România, a murit un om după un accident cu o mașină din coloana oficială

Accidentul a avut loc în timp ce coloana oficială a lui Viktor Orban gonea spre aeroportul din Stuttgart. Cum se întâmplă în astfel de...

Curtea Penală Internațională a emis mandate de arestare pe numele lui Șoigu și Gerasimov

Curtea Penală Internațională (CPI) a emis marți mandate de arestare pentru fostul ministru al Apărării al Rusiei și șeful său de stat major militar,...
Ultima oră
Pe aceeași temă