12.7 C
București
miercuri, 1 mai 2024
AcasăSpecialPreședintele CNMR, Alexandru Cumpănașu, discuție cu mediul diplomatic, pe tema protestelor și...

Președintele CNMR, Alexandru Cumpănașu, discuție cu mediul diplomatic, pe tema protestelor și a ordonanțelor

Președintele Coaliției Naționale pentru Modernizarea României, Alexandru Cumpănașu, a avut, joi, o întâlnire neoficială cu reprezentanții a 26 de ambasade acreditate la București, cu care a discutat despre proteste, ordonanțele 13 și 14, precum și despre viitorul politic al țării, potrivit unui comunicat al CNMR. 

Alexandru Cumpănașu a insistat, în cadrul întâlnirii, asupra nevoii de stabilitate și echilibru a României, asigurării de către instituțiile statului a unei bune guvernări și transparență, precum și pentru întărirea relațiilor diplomatice bilaterale.

Totodată, președintele CNMR a preluat și îngrijorările, punctele de vedere, observațiile și propunerile diplomaților prezenți, atât față de evenimentele recente din România, cât și nevoia de interacțiune și comunicare între mediul diplomatic și instituțiile și organizațiile din România.

 Aceasta este cea de-a doua întâlnire stabilită între CNMR și mediul diplomatic în 2017, iar în perioada viitoare vor fi organizate, în continuare, întâlniri constante cu ambasadorii, cu privire la situația din România.

Cele mai citite

Un nou pod rutier între România și Ucraina, pe ordinea de zi a Guvernului

Guvernul Marcel Ciolacu ar putea aproba, în şedinţa de azi, un acord cu Guvernul Ucrainei privind construcţia podului rutier de frontieră peste râul Tisa,...

VIDEO. Ciolacu, despre plata pensiilor înainte de Paște

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că plata pensiilor înainte de Paşte este "în grafic"."Încep cu anunţul că suntem în grafic, astfel încât pensiile să...
Ultima oră
Pe aceeași temă