17.8 C
București
miercuri, 22 mai 2024
AcasăSpecialDouă crime oribile au îngrozit Sighişoara

Două crime oribile au îngrozit Sighişoara

Un pastor pensionar şi soţia sa au fost descoperiţi de fiica lor morţi în propria casă. La faţa locului au ajuns mai multe echipaje de poliţie şi un procuror. Anchetatorii au stabilit că cei doi au fost ucişi potrivit Realitatea.net.

Crima a cutremurat comunitatea. Vecinilor nu le vine să creadă că pe strada lor a avut loc o asemenea tragedie, mai ales că cei doi nu aveau duşmani şi nici nu erau înstăriţi. Bărbatul fusese pastor la biserica baptistă.

Anchetatorii aşteaptă acum rezultatul necropsiei. Din primele cercetări este vorba despre o dublă crimă. Mobilul asasinatelor: cel mai probabil, jaful, spun anchetatorii.

Încă nu s-a stabilit dacă au fost mai mulţi autori ai crimelor sau doar unul singur. Anchetatorii au încadrat fapta ca omor deosebit de grav, iar vinovaţii riscă închisoarea pe viaţă.

Cele mai citite

Ana Maria Pătru a fost achitată definitiv și ȋn al doilea proces intentat de DNA Ploiești. Instanța a concluzionat că ,,Fapta nu există”

Curtea de Apel București a confirmat, pe 14 mai, sentința pronunțată anul trecut de către Tribunalul București, care a declarat-o nevinovată pe Ana Maria...

Resortul Lebăda Neagră deținut de Toma Sandu, închis de inspectorii DSV din cauza neregulilor grave

Inspectorii Direcției Sanitar-Veterinare (DSV) au închis resortul Lebăda Neagră, deținut de Toma Sandu, după ce au descoperit multiple nereguli în cadrul unei inspecții...

România nu va ceda Ucrainei niciun sistem Patriot dacă nu primește ceva în schimb, afirmă președintele Iohannis

România va ceda Ucrainei un sistem Patriot doar dacă va primi ceva în schimb, astfel încât capacitatea de apărare a României să nu scadă. Acest...
Ultima oră
Pe aceeași temă