24.2 C
București
duminică, 16 iunie 2024
AcasăSpecialSenatorul PSD Miron Mitrea implicat într-un accident în Bucureşti, o persoană a...

Senatorul PSD Miron Mitrea implicat într-un accident în Bucureşti, o persoană a fost rănită

Senatorul PSD Miron Mitrea a fost implicat, marţi, într-un accident rutier în Bucureşti, un bărbat fiind rănit, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

Un bărbat cu fractură de antebraţ a fost adus, marţi după-amiaza, la Spitalul Floreasca din Bucureşti de o ambulanţă Biomedica, imediat venind şi senatorul PSD Miron Mitrea, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse medicale.

Accidentul a survenit plecării autoturismului condus de Miron Mitrea, în zona Bulevardului Ion Mihalache, din sectorul 1 al Capitalei.

Persoana s-a dezechilibrat, iar în cădere şi-a fracturat antebraţul, potrivit primelor informaţii.

După accident, înregistrat în jurul orei 15.00, Mitrea a fost supus unui testalcool de poliţiştii rutieri, rezultatul fiind negativ.

Cercetările în acest caz vor fi preluate de Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, având în vedere calitatea de senator a lui Miron Mitrea.

Cercetarea la faţa locului este realizată de Poliţia Rutieră, a declarat purtătorul de cuvânt al acestei instituţii, Andrei Codău, care a precizat că dosarul va fi predat Parchetului ICCJ.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca, doctorul Bogdan Opriţa, a declarat, pentru MEDIAFAX, că un bărbat cu fractură de antebraţ a fost adus de o ambulanţă Biomedica, iar la scurt timp a apărut senatorul.

Victima a fost internată la secţia de ortopedie a spitalului.

 

Cele mai citite

Un român a fost ucis în Congo iar alți doi sunt răniți

Un cetățean român a fost ucis în Congo iar alți doi români sunt răniți, a anunțat Ministerul Afacerilor Externe (MAE) al României în ziua...

Un român a fost ucis în Congo iar alți doi sunt răniți

Un cetățean român a fost ucis în Congo iar alți doi români sunt răniți, a anunțat Ministerul Afacerilor Externe (MAE) al României în ziua...

O despăgubire pentru daune produse de furtună a depășit 400.000 de lei. Riscul de furtună este pe locul al treilea în privința daunelor aduse...

Riscul de furtună a urcat pe locul 3 în topul riscurilor care au generat cele mai mari pagube locuințelor, după incendiu și explozie, a...
Ultima oră
Pe aceeași temă