11 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăSportScandal în Premier League. Kyle Walker s-a "izolat" cu două prostituate

Scandal în Premier League. Kyle Walker s-a “izolat” cu două prostituate

Internaţionalul englez, în vârstă de 29 de ani, şi-a prezentat scuze şi va fi sancţionat, a precizat clubul.

Conform cotidianului The Sun, jucătorul, care pe 24 martie i-a îndemnat pe concetăţenii săi, prin intermediul reţelelor de socializare, să respecte izolarea, a invitat marţea trecută la domiciliul său două prostituate şi un prieten.

Jucătorul şi-a făcut mea culpa prin intermediul unui comunicat publicat duminică de tabloidul englez: “Vreau să-mi cer scuze faţă de familie, de prieteni, de clubul meu, faţă de suporteri şi de public pentru că i-am înşelat”, a declarat Walker.

“Sunt eroi care fac o diferenţă vitală pentru societate în acest moment şi am ţinut să-i susţin şi să subliniez sacrificiile lor incredibile şi munca pe care o depun pentru a salva vieţi”, a adăugat el.

La rândul său, Manchester City s-a declarat “decepţionat”. “Luăm act de declaraţie şi de scuzele rapide ale lui Kyle şi vom deschide o procedură disciplinară internă în următoarele zile”, a precizat clubul.

Walker este al doilea jucător de prim plan din Premier League care încalcă consemnele de izolare.

Căpitanul lui Aston Villa, Jack Grealish, a participat la o petrecere în weekend-ul trecut.

Cele mai citite

Așteptarea de 9 ani a luat sfârșit. FCSB e noua campioană a României la fotbal

Un singur punct mai avea nevoie FCSB, în meciul de sâmbătă seara cu Farul Constanța, pentru a se încorona noua campioană a Superligii. În...

Deputatul conservator Dan Poulter a trecut în barca Partidului Laburist

Deputatul conservator Dan Poulter, fost ministru al sănătăţii, a declarat sâmbătă presei că se alătură Partidului Laburist, ceea ce reprezintă un motiv de îngrijorare...
Ultima oră
Pe aceeași temă