16.9 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăSpecialO femeie a ajuns la spital, în stare gravă, după ce a...

O femeie a ajuns la spital, în stare gravă, după ce a fost lovită de un panou publicitar

O femeie în vârstă de 53 de ani a ajuns, sâmbătă noaptea, în stare gravă la Spitalul Județean din Timișoara, după ce a fost lovită de un panou publicitar doborât de vântul puternic. Astfel, poliția a deschis o anchetă, potrivit Mediafax.

Incidentul s-a petrecut într-un parc din zona Freidorf unde au fost organizate, în weekend, zilele cartierului. La un moment dat, un panou publicitar a fost doborât de vântul puternic, căzând peste femeia în vârstă de 53 de ani. La scurt timp, un echipaj medical s-a deplasat de urgenţă la locul incidentului, iar femeia a fost transportată în stare gravă la Spitalul Judeţean Timişoara, cu mai multe traumatisme.


„În cursul serii, la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Timişoara a ajuns o pacientă care prezenta multiple traumatisme prin strivire la nivelul membrelor inferioare, a toracelui şi a feţei. Pacienta a fost adusă cu ambulanţa. În prezent este internată pe Secţia de Politraumă, pe compartimentul de Anestezie şi Terapie Intensivă. Este stabilă, conştientă”, a declarat, duminică, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Timişoara, Andreea Borboros.


Totodată, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş, Ancuţa Morariu, a precizat că, în acest caz, a fost deschisă o anchetă.

„Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că în parcul Petofi Şandor din Timişoara un panou publicitar, pe care montat un ecran, s-a desprins şi a lovit o femeie de 53 ani. Victima a fost transportată la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale, iar în cauză se efectuează cercetări pentru a se stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările producerii incidentului, urmând a fi dispuse măsurile legale”, a precizat Ancuţa Morariu.

Cele mai citite

Controverse legate de camere video în sălile de clasă ale școlilor

Reprezentanții profesorilor se opun proiectului prin care Guvernul vrea să impună instalarea camerelor video de supraveghere în sălile de curs ale școlilor. În data de...

Iohannis o poate acuza pe Andra că i-a furat opera “Pas cu pas”

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Dacă își tot vede năruit visul de a ajunge secretar general al Alianței Atlanticului de Nord (NATO), iar cu meditațiile nu...

Turneul final EURO Under-17 va putea fi vizionat în România pe TVR Sport

EURO Under-17, turneul final european dedicat tinerilor fotbalişti, care se va desfășura în perioada 20 mai-5 iunie 2024, va fi transmis în România de...
Ultima oră
Pe aceeași temă