12.2 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSpecialFostul parlamentar liberal Titi Holban şi soţia sa au fos răniţi într-un...

Fostul parlamentar liberal Titi Holban şi soţia sa au fos răniţi într-un accident în Buzău

Fostul deputat liberal Titi Holban şi soţia sa au fost răniţi, în urma unui accident rutier produs în Buzău, pe DN 2. Fostul parlamentar a suferit răni la cap şi a fost transportat la spital după ce maşina în care se afla s-a lovit de un cap de pod, transmite Mediafax.

Directorul Ambulanţei Buzău, Lhuana Zissu, a declarat, corespondetului MEDIAFAX, că echipajele medicale au fost solicitate, vineri, pe DN 2, la Poşta Câlnău, la un accident.

Implicate au fost două persoane, respectiv fostul deputat PNL Titi Holban şi soţia sa, care în urma accidentului au suferit leziuni ce au impus transportul la spital.

”Fostul deputat a suferit un traumatism cranian, uşor, iar soţia traumatisme de coloană cervicală şi toracică. Noi i-am preluat în stare stabilă, conştienţi. Au fost transportaţi la spital, pentru investigaţii", a declarat Zissu.

Potrivit Poliţiei Buzău, maşina condusă de Titi Holban se deplasa de la Râmnicu Sărat către Buzău. Şoferul, fostul deputat, a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat după ce a lovit un cap de pod.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă