24.3 C
București
miercuri, 19 iunie 2024
AcasăSpecialCel mai mic om din lume

Cel mai mic om din lume

Cel mai mic om din lume este un nepalez care măsoară 65,5 centimetri, la împlinirea vârstei de 18 ani, a anunţat, joi, organizaţia Guinness World Records într-un comunicat.
Khagendra Thapa Magar, care are înălţimea şi greutatea (5,5 kg) unui bebeluş de câteva săptămâni, a intrat în Cartea Recordurilor la împlinirea a 18 ani, vârstă care îi permite să fie oficial recunoscut de Guinness World Records. El l-a detronat pe columbianul Nino Hernandez, în vârstă de 24 de ani, recunoscut în urmă cu câteva săptămâni drept cel mai mic om din lume.
O echipă Guinness World Records a sosit săptămâna aceasta la Pokhara, în centrul Nepalului, pentru a-l măsura pe Magar, măsurătorile fiind apoi validate la sediul organizaţiei de la Londra.

Cele mai citite

Nicușor Dan e pe val… în marea formată la Piața Unirii

Ilustrație: Marian Avramescu Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, e pe val, după ce a reușit să obțină și un al doilea mandat de...

Ucraina, la EURO 2024, cu România, precum PNL în coaliția cu PSD: inexistentă pe teren

Ilustrație: Marian Avramescu Președintele Partidului Social Democrat (PSD), premierul Marcel Ciolacu, lucrează din greu să-și contureze o imagine de președinte-jucător, constatând un oaresce dor...
Ultima oră
Pe aceeași temă