22.5 C
București
miercuri, 26 iunie 2024
AcasăSpecialMoscova, acoperită din nou de fumul provenit de la incendii

Moscova, acoperită din nou de fumul provenit de la incendii

Capitala rusă a fost acoperită din nou sâmbătă de fum provenit de la incendiile care afectează zone importante ale ţării, relatează RIA Novosti, citată de Mediafax.

Vizibilitatea a scăzut semnificativ, la numai 300 de metri , după numai trei zile în care smogul se disperase din zona Moscovei.

Începând de la jumătatea lunii iunie, regiunea capitalei ruse a fost afectată de fumul degajat de incendiile de vegetaţie, favorizate de temperaturile foarte ridicate.

Cel mai ridicat nivel de poluare a fost înregistrat în zilele de 6 şi 7 august , când concentraţia de monoxid de carbon în aer a depăşit de 6 – 7 ori nivelul maxim admisibil.

Directorul serviciului meteo rus, Roman Vilfand, declarase joi că Moscova rămâne expusă riscului de poluare şi săptămâna viitoare, din cauza incendiilor din regiune şi a circulaţiei nevaforabile a aerului.

Cele mai citite

Aavancronica meciului decisiv Slovacia – România de la EURO 2024. Care sunt scenariile

Naționala României joacă miercuri partida decisivă în compania selecționatei Slovaciei pentru calificarea în optimile de finală ale Campionatului European de Fotbal UEFA EURO 2024,...

Doi cetățeni ucraineni au fost recuperați de Salvamont și Poliția de Frontieră în Munții Maramureșului

Cei doi cetăţeni ucraineni care au trecut graniţa în România prin Munţii Maramureşului au fost găsiţi de echipa mixtă formată din salvamontişti şi poliţişti...

Și Teodosie poartă rochie și își duce crucea, indiferent cât îl lovește Daniel

Ilustrație: Marian Avramescu Înalt prea ridicatul cu macaraua arhiepiscop al Tomisului, Teodosie, a avut dreptate când a sugerat că persoanele în general purtătoare de...
Ultima oră
Pe aceeași temă