12 C
București
miercuri, 1 mai 2024
AcasăCulturăOpen Call pentru artisti in proiectul Fusion Arts!

Open Call pentru artisti in proiectul Fusion Arts!

In luna mai, Fusion Arts transforma Palatul Noblesse – Lifestyle Palace intr-un hot spot al artelor si industriilor creative prin crearea unui mix cultural eterogen, ce reuneste lucrari din domenii artistice diferite cu scopul de a promova arta si design-ul romanesc.

Artistii selectionati vor avea ocazia de a-si face cunoscute lucrarile in mod gratuit in cadrul evenimentelor Fusion Arts – May Edition:

18-25 mai Open Expo – Expozitie deschisa in incinta Palatului Noblesse – Lifestyle Palace

24 mai Arts after Work- Noaptea alba Studio Insign

25 mai Urban Graden Party #3

Fusion Arts ofera artistilor un spatiu neconventional in care sa-si prezinte lucrarile si cuprinde totodata evenimente special gandite pentru a le asigura vizibilitatea:

Editia din mai este eveniment conex al Romanian Design Week si reuneste lucrari din domeniul arhitecturii, sculpturii, picturii, design-ului de interior, de produs, alaturi de concerte live, proiectii, si show-uri live performance.

Esti artist si vrei sa iti prezinti lucrarile in cadrul expozitiei Fusion Arts? Categoriile in care te poti inscrie sunt:

Pictura
Sculptura
Instalatii
Design de produs
Live Performance (un mix rafinat si manifestari artistice variate care aduc aproape de public un mesaj pozitiv)
Amazing Art You Haven’t Thought of

Trimite-ne o scurta descriere impreuna cu prezentarea lucrarilor tale (link catre portofoliu sau fotografii) la pr@noblesse-group.com in perioada 13 aprilie- 6 mai 2018.

Aristii selectionati vor avea ocazia de a-si face cunoscute lucrarile in cadrul evenimentului Fusion Arts 2018 ( 18-25 mai 2018) organizat in mod gratuit de catre Asociatia Culturala Noblesse. Expozitia se va incheia cu o petrecere pentru artisti si pentru iubitorii de arta in data de 25 mai- Urban Garden Party #3.

Fusion Arts este un proiect dezvoltat si sustinut de Asociatia Culturala Noblesse. Promoveaza cultura urbana, aducand aproape de public artisti din diferite domenii prin manifestari diverse: expozitii, vernisaje , petreceri urbane, targuri sau festivaluri.

 

Cele mai citite

Franța e gata să medieze între Israel și Hezbollah

Ministrul de Externe al Franţei, Stephane Sejourne, i-a cerut Israelului să facă publică poziţia sa cu privire la o propunere menită să dezamorseze tensiunile...

Zelenski vede Ucraina membru în NATO cu o condiție majoră

Președintele Volodimir Zelenski consideră că Ucraina nu va putea deveni membru NATO până când nu va câștiga războiul cu Rusia, conform observatornews.ro. Secretarul general al...

Zelenski se precipită: Ucraina are nevoie de “o accelerare semnificativă” a livrărilor de armament

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat marţi seara că Ucraina are nevoie de "o accelerare semnificativă" a livrărilor de armament de la partenerii săi...
Ultima oră
Pe aceeași temă