20.7 C
București
sâmbătă, 18 septembrie 2021

Open Call pentru artisti in proiectul Fusion Arts!

In luna mai, Fusion Arts transforma Palatul Noblesse – Lifestyle Palace intr-un hot spot al artelor si industriilor creative prin crearea unui mix cultural eterogen, ce reuneste lucrari din domenii artistice diferite cu scopul de a promova arta si design-ul romanesc.

Artistii selectionati vor avea ocazia de a-si face cunoscute lucrarile in mod gratuit in cadrul evenimentelor Fusion Arts – May Edition:

18-25 mai Open Expo – Expozitie deschisa in incinta Palatului Noblesse – Lifestyle Palace

24 mai Arts after Work- Noaptea alba Studio Insign

25 mai Urban Graden Party #3

Fusion Arts ofera artistilor un spatiu neconventional in care sa-si prezinte lucrarile si cuprinde totodata evenimente special gandite pentru a le asigura vizibilitatea:

Editia din mai este eveniment conex al Romanian Design Week si reuneste lucrari din domeniul arhitecturii, sculpturii, picturii, design-ului de interior, de produs, alaturi de concerte live, proiectii, si show-uri live performance.

Esti artist si vrei sa iti prezinti lucrarile in cadrul expozitiei Fusion Arts? Categoriile in care te poti inscrie sunt:

Pictura
Sculptura
Instalatii
Design de produs
Live Performance (un mix rafinat si manifestari artistice variate care aduc aproape de public un mesaj pozitiv)
Amazing Art You Haven’t Thought of

Trimite-ne o scurta descriere impreuna cu prezentarea lucrarilor tale (link catre portofoliu sau fotografii) la [email protected] in perioada 13 aprilie- 6 mai 2018.

Aristii selectionati vor avea ocazia de a-si face cunoscute lucrarile in cadrul evenimentului Fusion Arts 2018 ( 18-25 mai 2018) organizat in mod gratuit de catre Asociatia Culturala Noblesse. Expozitia se va incheia cu o petrecere pentru artisti si pentru iubitorii de arta in data de 25 mai- Urban Garden Party #3.

Fusion Arts este un proiect dezvoltat si sustinut de Asociatia Culturala Noblesse. Promoveaza cultura urbana, aducand aproape de public artisti din diferite domenii prin manifestari diverse: expozitii, vernisaje , petreceri urbane, targuri sau festivaluri.

 

Ultima oră
Pe aceeași temă