8.9 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăCulturăOpen Call pentru artisti in proiectul Fusion Arts!

Open Call pentru artisti in proiectul Fusion Arts!

In luna mai, Fusion Arts transforma Palatul Noblesse – Lifestyle Palace intr-un hot spot al artelor si industriilor creative prin crearea unui mix cultural eterogen, ce reuneste lucrari din domenii artistice diferite cu scopul de a promova arta si design-ul romanesc.

Artistii selectionati vor avea ocazia de a-si face cunoscute lucrarile in mod gratuit in cadrul evenimentelor Fusion Arts – May Edition:

18-25 mai Open Expo – Expozitie deschisa in incinta Palatului Noblesse – Lifestyle Palace

24 mai Arts after Work- Noaptea alba Studio Insign

25 mai Urban Graden Party #3

Fusion Arts ofera artistilor un spatiu neconventional in care sa-si prezinte lucrarile si cuprinde totodata evenimente special gandite pentru a le asigura vizibilitatea:

Editia din mai este eveniment conex al Romanian Design Week si reuneste lucrari din domeniul arhitecturii, sculpturii, picturii, design-ului de interior, de produs, alaturi de concerte live, proiectii, si show-uri live performance.

Esti artist si vrei sa iti prezinti lucrarile in cadrul expozitiei Fusion Arts? Categoriile in care te poti inscrie sunt:

Pictura
Sculptura
Instalatii
Design de produs
Live Performance (un mix rafinat si manifestari artistice variate care aduc aproape de public un mesaj pozitiv)
Amazing Art You Haven’t Thought of

Trimite-ne o scurta descriere impreuna cu prezentarea lucrarilor tale (link catre portofoliu sau fotografii) la pr@noblesse-group.com in perioada 13 aprilie- 6 mai 2018.

Aristii selectionati vor avea ocazia de a-si face cunoscute lucrarile in cadrul evenimentului Fusion Arts 2018 ( 18-25 mai 2018) organizat in mod gratuit de catre Asociatia Culturala Noblesse. Expozitia se va incheia cu o petrecere pentru artisti si pentru iubitorii de arta in data de 25 mai- Urban Garden Party #3.

Fusion Arts este un proiect dezvoltat si sustinut de Asociatia Culturala Noblesse. Promoveaza cultura urbana, aducand aproape de public artisti din diferite domenii prin manifestari diverse: expozitii, vernisaje , petreceri urbane, targuri sau festivaluri.

 

Cele mai citite

Motivul incredibil pentru care Israelul a blocat ajutoare cruciale pentru Gaza

Israelul a blocat ajutoare cruciale din motive de securitate insuficiente, a declarat șeful unei organizații de caritate care încearcă să trimită echipamente în Gaza,...

Avioane de vânătoare israeliene au lovit ținte ale Hezbollah în estul Libanului

Forțele aeriene israeliene au declarat miercuri că avioanele lor de vânătoare au lovit infrastructura Hezbollah la nord de Baalbek, în estul Libanului, potrivit Reuters,...

Partidul conservator din Croația a câștigat alegerile parlamentare

Conservatorii, aflați la putere în Croaţia, au ieşit pe primul loc în alegerile legislative, conform estimărilor iniţiale, dar cu mai puţine mandate decât în...
Ultima oră
Pe aceeași temă