16.4 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăLifestylePistolul lui Han Solo din ''Return of the Jedi'' va fi vândut...

Pistolul lui Han Solo din ”Return of the Jedi” va fi vândut în iunie la licitaţie

Piesa de recuzită, care se aşteaptă să atingă un preţ de între 300.000 şi 500.000 dólares, este cea mai râvnită din această licitaţie intitulată ”Hollywood Legends” şi care se va desfăşura, la 23 iunie, la hotelul Planet Hollywood din Vegas (Nevada), a anunţat casa de licitaţii pe pagina sa de internet.

“Pistolul lui Han Solo este unul dintre articolele cele mai fascinante provenite din saga ‘Star Wars’ şi ajunse vreodată la o licitaţie; provine din colecţia regizorului artistic al filmului, James L. Schoppe”, se arată în comunicat.

Piesa, care făcea parte din colecţia ”The James L. Schoppe Star Wars: Return of the Jedi Production Archive”, va fi pusă la dispoziţia publicului cu prilejul aniversării a 35 de ani de la lansarea filmului.

Arma, cunoscută ca BlasTech DL-44, a fost creată special pentru film şi a avut ca model formatul pistolului Mauser C96 Broomhandle real, căruia i s-au adăugat elemente adiţionale.

După încheierea filmărilor, cel însărcinat cu înregistrarea obiectelor de recuzită, Peter Hancock, a predat pistolul şi alte articole directorului artistic James L. Schoppe, care le-a ţinut peste trei decenii, în colecţia sa.

Cele mai citite

Tragedie în Hunedoara! Un bărbat a murit după ce a fost împușcat accidental la o partidă de vânătoare

Un bărbat de 44 de ani a decedat după ce a fost împuşcat accidental în zona pieptului, în timpul unei partide de vânătoare desfăşurată...

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...

Rusia – Ucraina, ziua 779: Kremlinul spune că declarațiile lui Macron sunt parte a unei tendințe periculoase

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a descris astăzi comentariile recente ale preşedintelui francez Emmanuel Macron despre o posibilă intervenţie a Franţei în...
Ultima oră
Pe aceeași temă