12.7 C
București
miercuri, 1 mai 2024
AcasăPoliticăBiroul permanent a respins solicitarea USR de a o invita pe Viorica...

Biroul permanent a respins solicitarea USR de a o invita pe Viorica Dăncilă

“Solicitarea pentru ‘Ora prim-ministrului’ este respinsă pe principul din articolul 205 din Regulament. Acesta spune că o dată o invită grupurile parlamentare din Opoziţie, următoarea dată poate să fie iniţiativa prim-ministrului. Atunci când o să vină din nou rândul Opoziţiei de a invita prim- ministrul, va fi prezentă doamna prim-ministru”, a declarat secretarul Camerei Deputaţilor, Georgian Pop, după şedinţa Biroului permanent.

Joi, grupul parlamentar al USR a solicitat prezenţa premierului Dăncilă în cadrul dezbaterii “Ora prim-ministrului” programată pentru săptămâna 4 – 8 iunie.

“Propunem pentru dezbatere tema cu următorul titlu: ‘Repetent la politica internă, premierul lui Dragnea se pierde şi în politica externă’, pentru a prezenta rezultatele vizitei oficiale în Israel, procedurile urmate în pregătirea vizitei şi pentru a dezbate efectele acestei vizite asupra politicii externe a României”, se arată în solicitarea USR.

Cele mai citite

Atac armat în Londra. Sunt mai multe persoane rănite

Un bărbat în vârstă de 36 de ani a fost arestat la Hainault, în estul Londrei, după ce a atacat trecători cu o sabie...
00:01:06

Indonezia: O nouă erupție a Muntelui Ruang și închiderea unui aeroport internațional învecinat

Muntele Ruang, un vulcan din nordul Indoneziei, a erupt de mai multe ori marți, conform Agenției de Vulcanologie a arhipelagului, provocând evacuări, închiderea unui...

Marcel Ciolacu: Am început aplicarea legii privind interzicerea păcănelelor

Premierul Marcel Ciolacu a anunţat, marţi, în şedinţa Executivului, că Guvernul a început aplicarea noii legi privind interzicerea păcănelelor în localităţile cu mai puţin...
Ultima oră
Pe aceeași temă