15.7 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSocialSuceava: Anchetă după ce o femeie gravidă în 8 luni şi fătul...

Suceava: Anchetă după ce o femeie gravidă în 8 luni şi fătul ei au murit în ambulanţă

O femeie de 40 de ani, însărcinată în 8 luni, şi fătul acesteia au murit la puţin timp după ce au fost preluaţi de un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Suceava din satul Bogata, comuna Baia.

Conform managerului Serviciului Judeţean de Ambulanţă Suceava, dr. Alexandru Lăzăreanu, starea femeii era critică la sosirea ambulanţei.

“Nu ştiu dacă nu a fost bătută femeia… În foaia de observaţie apare că avea un ochi vânăt. A fost preluată în stare critică, cu tensiune mică, puls accelerat şi sângerare abundentă. Nu ştim din ce cauză… În acest caz Poliţia a declanşat o anchetă”, a declarat pentru Mediafax, dr. Alexandru Lăzăreanu.

Femeia, care mai avea doi copii, era despărţită de soţul ei şi s-a mutat în urmă cu câteva săptămâni la sora ei, în satul Bogata.

În acest caz Inspectoratul de Poliţie Suceava a dechis un dosar penal pentru moarte suspectă, familia femeii susţinând că aceasta nu avea probleme de sănătate, nu se afla sub vreun tratament şi nu era cunoscută cu antecedente medicale.

Cele mai citite

MAE condamnă ferm toate actele de violență asupra jurnaliștilor

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) condamnă "ferm" toate actele de violenţă împotriva jurnaliştilor şi a mass-media în exercitarea profesiei lor, într-un mesaj transmis cu ocazia...

Tragedie în Hunedoara! Un bărbat a murit după ce a fost împușcat accidental la o partidă de vânătoare

Un bărbat de 44 de ani a decedat după ce a fost împuşcat accidental în zona pieptului, în timpul unei partide de vânătoare desfăşurată...

26 de avioane de război și 5 nave chineze, detectate în jurul Taiwanului

Ministerul Apărării din Taiwan a anunţat vineri că a detectat 26 de avioane şi cinci nave chineze în jurul insulei în ultimele 24 de...
Ultima oră
Pe aceeași temă