27.7 C
București
miercuri, 26 iunie 2024
AcasăSpecialTotul sau nimic pentru Steaua si Poli Timisoara

Totul sau nimic pentru Steaua si Poli Timisoara

Dupa doua primaveri in care Steaua s-a putut mandri cu prezente in cupele europene, acum campioana este foarte aproape de a scapa nu numai locul de Liga Campionilor, ci si cel de Cupa UEFA.

Oficialii stelei au afirmat intotdeauna ca obtinerea trofeului Cupa Romaniei nu este o prioritate pentru echipa. Acum a venit momentul ca aceasta competitie sa fie singura posibilitate pentru campioana sa prinda un loc in cupele europene.
Poli Timisoara si Steaua joaca maine seara de la ora 20:45 pe stadionul Giulesti. Ambele formatii se afla intr-o criza prelungita. Poli nu mai reuseste de mult timp sa se apropie de podium, in timp ce Steaua a pierdut contactul cu locul secund, cel care asigura calificarea in preliminariile Ligii Campionilor.
Pentru Cosmin Olaroiu pare a fi un test foarte important, el anuntandu-l pe Gigi Becali ca, in cazul in care nu califica Steaua in finala, demisioneaza. Patronul Stelei nu pare a fi de acord cu decizia antrenorului, el nedorind schimbarea acestuia.

Poli, la Poiana Brasov
Fotbalistii Politehnicii Timisoara pregatesc "in deplasare", la Poiana Brasov si Bucuresti, meciul cu Steaua. Elevii lui Valentin Velcea se afla de duminica seara la Mogosoaia, dupa doua zile de pregatiri la Poiana Brasov. Ieri, timisorenii s-au relaxat plimbandu-se la Palatul Mogosoaia, iar seara au efectuat un antrenament in nocturna.

5.000 de rapidisti vor incuraja Timisoara
In cursul zilei de astazi se va stabili si numarul de bilete care vor fi puse la dispozitie galeriei steliste. Timisorenii au anuntat deja ca vor veni in jur de 500 de suporteri. Acestia vor fi ajutati de 5.000 de fani rapidisti, fiind cunoscuta relatia dintre galeria giulesteana si cea banateana. "Am discutat cu reprezentantii galeriei timisorene si au spus ca pot sa ne asigure 2.000 de bilete gratuite la peluza a doua. Dar noi vom fi mai multi la acest meci. In jur de 5.000, pentru ca vrem sa achizitionam separat alte 3.000 de bilete la tribuna a II-a", a afirmat Gigi Corsicanu, presedintele Ligii Suporterilor Rapidisti.
Dupa meci, suporterii "visiniilor" vor pleca impreuna cu fanii banateni spre Timisoara, unde se va disputa joi, de la ora 20:45, a doua semifinala a Cupei Romaniei, Pandurii-Rapid. "si noi o sa fim ajutati de ei la acea partida, o sa le dam cateva mii de bilete gratuite. Legatura dintre galeria Rapidului si a Timisoarei ne obliga sa ne ajutam daca este posibil. Sper ca totul sa fie asa cum ne dorim, si Poli si Rapid sa joace finala", a precizat Corsicanu.

Cele mai citite

Cod galben de furtuni în 10 județe, până mâine dimineață. HARTA

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o atenţionare Cod galben de instabilitate atmosferică, valabilă până joi dimineaţa în zece judeţe din vest.Astfel, în...

Remize albe la EURO 2024: Anglia-Slovenia 0-0 și Danemarca-Serbia 0-0. Se știu primele două meciuri din optimi

Marți s-a încheiat și cea de-a patra grupă de la EURO 2024, după meciurile Anglia - Slovenia, scor 0-0, respectiv Danemarca - Serbia, scor...

Viktor Orban „a recidivat”: În 2013, în România, a murit un om după un accident cu o mașină din coloana oficială

Accidentul a avut loc în timp ce coloana oficială a lui Viktor Orban gonea spre aeroportul din Stuttgart. Cum se întâmplă în astfel de...
Ultima oră
Pe aceeași temă