21.3 C
București
duminică, 16 iunie 2024
AcasăSpecialCoalitia PSD-PNL Suceava ataca PLD

Coalitia PSD-PNL Suceava ataca PLD

Chiar in preziua congresului PLD, la care senatorul sucevean Gheorghe Flutur candideaza pentru functia de presedinte executiv, conferintele de presa ale PNL si PSD l-au avut pe acesta ca subiect. Liberalii si social-democratii l-au luat in colimator pe fostul ministru al Agriculturii.
Liderul organizatiei municipale a PSD, Verginel Iordache, si presedintele organizatiei judetene, Ion Lungu, i-au reprosat senatorului ca nu a ajutat municipalitatea suceveana sa intre in posesia Parcului sipote, aflat in administrarea Directiei Silvice.
"Il acuz pe domnul Flutur ca a fost rau intentionat ca ministru pentru ca ar fi putut sa promoveze o hotarare de guvern prin care Parcul sipote sa devina al municipalitatii. Consider ca acolo au fost interese imobiliare", a declarat ieri intr-o conferinta de presa Verginel Iordache. Ion Lungu a declarat, insa, ca ii pare rau ca "in perioada cat a fost ministru domnul Flutur nu ne-a ajutat sa intram in posesia parcului, ci ne-a dus cu vorba". Gheorghe Flutur a incasat lovituri si de la mai vechiul sau adversar politic, Gavril Marza, care l-a taxat pentru prezenta acestuia la receptia lucrarilor de modernizare a grupului social de la o scoala din Bosanci.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă