11 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăSpecialRosenborg nu se teme de fotbalisti, ci de suporteri...

Rosenborg nu se teme de fotbalisti, ci de suporteri…

Publicatia norvegiana “Adresseavisen” scrie, vineri, ca jucatorii echipei Rosenborg Trondheim Daniel Braaten si Robbie Russell ar putea fi tinta insultelor rasiste in meciul cu Steaua, din turul trei preliminar al Ligii Campionilor.
“Avand in vedere ce s-a intamplat la meciul cu Shelbourne, jucatorii Daniel Braathen si Robbie Russell pot trai o experienta asemanatoare la Bucuresti, in meciul cu Steaua, din turul trei preliminar al Ligii Campionilor”, a notat “Adresseavisen”.
UEFA a initiat o ancheta privind insultele rasiste la adresa celor doi jucatori de culoare ai echipei irlandeze Shelbourne FC la meciul cu Steaua Bucuresti, disputat, miercuri, in mansa secunda a turului doi preliminar al Ligii Campionilor. Ancheta a fost initiata in urma raportului intocmit de arbitrul meciului, francezul Claude Colombo. O decizie in acest caz va fi luata pe 18 august.
Antrenorul echipei irlandeze, Pat Fenlon, a declarat, in cadrul conferintei de presa de dupa meci, ca regreta faptul ca jucatorul irlandez Curtis Fleming si camerunezul Joseph Ndo au fost vizati de insultele rasiste ale suporterilor romani. “Nu este posibil ca in cupele europene cei doi jucatori de culoare din echipa mea sa fie agresati verbal de spectatori”, a spus Fenlon, in timp ce site-ul oficial al gruparii a notat ca “meciul a fost marcat de cateva episoade rasiste, precum si de o serie de obiecte aruncate de spectatori spre banca si spre jucatori. UEFA va investiga aceste incidente nedorite”, a adaugat sursa citata.

Cele mai citite

Deputatul conservator Dan Poulter a trecut în barca Partidului Laburist

Deputatul conservator Dan Poulter, fost ministru al sănătăţii, a declarat sâmbătă presei că se alătură Partidului Laburist, ceea ce reprezintă un motiv de îngrijorare...

Așteptarea de 9 ani a luat sfârșit. FCSB e noua campioană a României la fotbal

Un singur punct mai avea nevoie FCSB, în meciul de sâmbătă seara cu Farul Constanța, pentru a se încorona noua campioană a Superligii. În...
Ultima oră
Pe aceeași temă