14.8 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăLifestylePavel Bartoș, un început de an plin de proiecte

Pavel Bartoș, un început de an plin de proiecte

Dacă 2020 a fost mai sărac în proiecte din cauza pandemiei, anul acesta începe să răsară soarele, încet, dar sigur. Pavel Bartoș a început anul acesta cu unul din cele mai mari proiecte de televiziune în care este implicat de 11 ani. Acesta este prezentator pentru al 11 lea an la „Românii au talent”.

Este responsabil de voia bună în culise și de a fi mereu alături de concurenți. Pentru că acest sezon s-a filmat în condiții speciale, la fel de speciale au fost și situațiile cu care s-a confruntat echipa emisiunii de la Pro TV.

În ediția de vineri am putut vedea că marele absent de la masa juraților a fost Andi Moisescu, după ce acesta a fost infectat cu coronavirus. Din acest motiv, Smiley s-a așezat la masa juriului pentru a-i ține loc lui Andi. După o așa schimbare, pentru prima oară în cei 11 ani de emisie, Pavel Bartoș a rămas singur în culise:

„Filmările pentru acest sezon le-am resimțit un pic ciudat din cauza măsurilor pe care le impune această perioadă, nu am putut avea o interacțiune directă cu susținătorii, concurenții, lucru atât de dorit și de noi, dar mai ales de ei. Dar, în timp s-au reglat aceste lucruri pentru că am privit spre binele acestei emisiuni și ne-am conformat. Cred că ne-am descurcat foarte bine, iar rezultatul este unul bun”, ne-a mărturisit actorul.

Și chiar și după 11 ani în cadrul acestui format, Pavel Bartoș este în continuare uimit de concurenți, mai ales de tânăra generație:

„Pe mine mă impresionează concurenții care nu renunță la visele lor, indiferent de vârstă! Avem o generație de copii extraordinară! Și aici mă refer de la 4 ani până la 13 – 14 ani. Sunt generații formidabile. Și dacă îi lăsăm să crească frumos în continuare, țara noastră are o mare șansă să se însănătoșească”.

Ce alte planuri mai are

Proiectele lui Pavel Bartoș continuă însă și dincolo de micile ecrane. Acesta pregătește un film realizat chiar de el. Este vorba de un lungmetraj, primul proiect în calitate de regizor, scenarist, producător și actor fiind lansat în 2019. Este vorba de scurt metrajul „Romanian Tradition”.

Un alt proiect în care este implicat a început la sfârșitul anului trecut, în decembrie, și a continuat și în luna ianuarie. Este vorba de un lungmetraj filmat în Bratislava. O coproducție slovaco – română în care joacă trei actori români. Pe lângă el, mai fac parte din distribuție actrițele Dana Rogoz și Andreea Vasile.

Nu în cele din urmă, Pavel speră să revină curând și pe scena teatrului cu spectacolul „One Man Show”.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Staycation: 5 idei pentru o minivacanță în propriul oraș

Staycation este un concept nou din industria turistică, dar care capătă din ce în ce mai multă popularitate. Rezultatul a două cuvinte din limba...
Ultima oră
Pe aceeași temă