26.8 C
București
marți, 7 mai 2024
AcasăTechDecizie RADICALĂ luată de Elena Udrea după vizita la DNA

Decizie RADICALĂ luată de Elena Udrea după vizita la DNA

Președintele Partidului Mișcarea Populară, Elena Udrea, a anunțat, joi seară, după vizita la DNA, că se autosuspendă de la conducerea partidului.

"Elena Udrea s-a autosuspendat din funcţia de preşedinte al PMP, preşedinte interimar al partidului va fi Eugen Tomac", au declarat pentru Mediafax sursele din partid.

Președinta PMP a fost adusă, joi, cu mandat la DNA pentru audieri într-un dosar ce are legătură cu cazul Microsoft. Elena Udrea a fost pusă sub urmărire penală pentru spălare de bani şi fals în declaraţiile de avere.

La ieșirea de la DNA, după patru ore, politiciana a menționat că nu a dat nici o declarație în fața procurorilor, pentru că vrea să vadă mai întâi dosarul.

Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) arată joi, într-un comunicat de presă, că procurorii i-au adus la cunoştinţă Elenei Udrea că este urmărită penal şi i-au prezentat acuzaţiile. În acelaşi comunicat de precizează că Udrea a fost pusă sub control judiciar pentru 60 de zile, respectiv până la 29 martie.

Cele mai citite

SUA nu are reprezentant la învestitura lui Putin de la Moscova

Statele Unite(SUA) au anunţat luni că nu vor participa la ceremonia de învestire a preşedintelui rus Vladimir Putin, care va începe oficial, marţi, al...

Cod galben de furtuni, pentru 24 de județe și Capitală. HARTA

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o atenţionare Cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată, valabilă în cursul acestei zile în 24 de...

România are cea mai mare creștere pentru speranța de viață în UE, dar tot la coada clasamentului este

Spania este ţara din Uniunea Europeană cu cea mai mare speranţă de viaţă, de 84 de ani, şi se află peste media comunitară de...
Ultima oră
Pe aceeași temă