15.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialPrietenii va stimu-leaza imaginatia si va impulsioneaza cu remarcele facute. Veti reusi...

Prietenii va stimu-leaza imaginatia si va impulsioneaza cu remarcele facute. Veti reusi sa impletiti eficient activitatile de la serviciu cu cele de acasa.

Ori trebuie sa dati un examen, ori faceti o delegatie de serviciu. Aveti grija la actiunile mai putin ortodoxe ale cuiva de la serviciu. Financiar va merge ceva mai bine.
Va agitati mult la serviciu si veti avea parte de rezultate pozitive, dar invidiate de cineva dintre cei cu care lucrati. Nu este exclus sa vi se promita o prima sau o marire de salariu.
Se vor intampla multe in sfera parteneriatelor. Puteti avea probleme in casa cu partenerul de viata, dar puteti si demara o afacere intelectuala interesanta. Prietenii sunt de folos.
Aflati niste secrete legate de persoana iubita sau de copii si veti fi multumit sau reusiti sa faceti niste aranjamente nesperat de bune in legatura cu pozitia socioprofesionala.
Se va intampla ceva in societate sau in relatia cu rudele. Puteti avea o nemultumire din partea colaboratorilor si partenerilor de afaceri, dar si suprize placute de la cine nu va asteptati.
Sunteti activ, agitat si puneti in balanta tot ceea ce faceti. Primiti vesti bune care va surprind in mod placut si aveti bucurii din partea unei persoane influente.
Va fi o zi mai agitata, cu drumuri scurte, intalniri neprevazute si multe probleme marunte de rezolvat. O veste buna de la persoana iubita va transmite noi energii. La serviciu, fiti prudent.
Sunt posibile fluctuatii financiare. Puteti primi bani de la serviciu, dar vor fi si cheltuieli daca va intalniti cu prietenii. Nu mizati pe imprumuturi.
Aveti multe de facut prin casa si probleme de familie de rezolvat. Nu prea va convine, dar o surpriza sau o schimbare la care nu va asteptati va da noi sperante.

Cele mai citite

Universitatea Craiova, primul eșec cu Gâlcă pe bancă! Oltenii au fost surclasați pe teren propriu de CFR Cluj

Universitatea Craiova a pierdut pe teren propriu în fața celor de la CFR Cluj cu scorul de 0-1, în etapa a șasea a play-off-ului...

EXCLUSIV. Directorii de școli, schimbați înainte de alegeri. STATISTICĂ

De la 1 ianuarie 2023 și până la jumătatea lunii martie a super anului electoral în curs, peste 500 de directori și directori adjuncți...

Manchester City a făcut scor în restanța cu Brighton. „Cetățenii” s-au apropiat la un punct de primul loc

Manchester City a învins-o cu 4-0 pe Brighton, în deplasare, într-o partidă restantă contând pentru etapa a 29-a din Premier League. Internaţionalul englez Phil Foden...
Ultima oră
Pe aceeași temă