VIDEO VIRAL Șeful diplomației britanice a ațipit în timpul unui discurs al Theresei May

de Roxana Petre , 07 septembrie 2017 - stire actualizata la ora 08:51, 07 septembrie 2017
VIDEO VIRAL Șeful diplomației britanice a ațipit în timpul unui discurs al Theresei May

Șeful Diplomației britanice, Phillip Hammond, a ațipit în timpul unui discurs susținut de premierul Theresa May în Parlament.

Într-un filmuleț postat de publicația tabloidă The Independent, pe Facebook, se poate observa cum ministrul de Externe cască, după care ațipește.

Filmarea a fost văzută de 17.000 de persoane.

Loading...

Comentarii

  • Dragos Chiva

    06 septembrie 2017 21:27

    Eu nu vad in acest videoclip o persoana care doarme. Eu vad un om care traieste discursul premierului de la inceput pana la sfarsit, il aproba pe tot parcursul lui si cam atat. Este adevarat ca dansul caste de doua ori dar o face politicos ducand mana la gura ceea ce este inca un semn ca nu doarme -daca mai era nevoie de un astfel de semn. Ati crezut cumva ca oamenii care casca o fac pentru ca dorm? V-ati inselat, cascatul nu se intampla decat oamenilor care sunt trezi, sa stiti ca nimeni nu caste in somn. Sau poate ati crezut ca ati gasit in sfarsit si parlamentari straini care sforaie de n-au treaba la sedinta parlamentului britanic asa cum se intampla deseori in parlamentul romanesc? Nu stiu poate ca exista, dar este evident ca nu este cazul domnului din imagine.

    raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design