23.3 C
București
miercuri, 26 iunie 2024
AcasăEconomieFoto interviuVIDEO: Laura Cosoi apare goală și încătușată în filmul „Cel Ales”

VIDEO: Laura Cosoi apare goală și încătușată în filmul „Cel Ales”

Actrița Laura Cosoi a filmat mai multe scene în care apare goală și încătușată pentru filmul „Cel Ales” în care interpretează rolul principal feminin.

Laura Cosoi a mărturisit că rolul Norei din filmul „Cel Ales” a fost cel mai greu din viața ei. În două zile consecutive, Laura a trebuit să joace mai multe tipuri de personaje – de la victima unor abuzuri, moment în care este surprinsă în ipostaze umilitoare, până la o persoană de moravuri ușoare unde și-a pus în scenă sex-appeal-ul și inteligența, ca în final să ajungă expertă în arta manipulării și seducției și să joace rolul unei femei independente.

Personajul principal Nora este o femeie căsătorită cu un antrenor de fotbal. Relația lor se află în impas, se pregătesc de divorț și din cauza unor circumstanțe, Nora ajunge să fie violată în film. Ea este salvată de către "domnul X", personaj interpretat de Bogdan Stanoevici cu care ajunge să aibă o aventură.

“Mi-a placut din prima Nora, pe care am descoperit-o și am construit-o alături de regizorul Cristian Comeagă și de Bogdan Stanoevici – Domnul X sau Cel Ales. Personajul pur și simplu m-a năucit! Și asta pentru că Nora este inteligentă, dar și vicleană, trece brusc de la o stare la alta și are o personalitate de-a dreptul vulcanică!”, a povestit Laura Cosoi.

Laura nu s-a sfiit să vorbească deschis despre scenele din film, chiar dacă apare în ipostaze provocatoare.

“Îmi aduc aminte că trebuia să filmez scena violului și regizorul, Cristian Comeagă, mi-a spus că mi-a găsit un bărbat așa cum trebuie ca și tipologie pentru rolul de violator: musculos, masiv, cu tatuaje și o rană pe cap, dar pe care nu trebuia să-l cunosc înainte de a filma scena. Din păcate, sau din fericire, întâmplarea a făcut să ne întâlnim chiar înainte cu 15 minute de a filma scena și am aflat că e un ONG-ist, că luptă pentru drepturile animalelor, practic era cel mai liniștit și delicat bărbat. Îmi aduc aminte că în timpul scenelor interzise se purta delicat cu mine, de abia mă atingea și regizorul striga la el – <<Nu așa…Să se vadă dorința nebună, ochii injectați>>. A fost amuzantă experiența”, a spus Laura Cosoi.

Filmul românesc „Cel Ales”, regizat de Cristian Comeagă, va rula în cinematografele din țară din 24 aprilie. Filmul deja a primit patru premii la Festivalul de film de la Hollywood. Alături de Laura Cosoi, în rolurile principale mai joacă Bogdan Stanoevici și Nicodim Ungureanu.

În imaginile următoare puteți urmări scene din macking-off-ul nopții fierbinți dintre Laura Cosoi și Bogdan Stanoevici.

Cele mai citite

Indiferent când e primul tur și când e al doilea tur al prezidențialelor, Ciucă tot a ieșit cu turul rupt

Ilustrație: Marian Avramescu Președintele Partidului Național Liberal (PNL), generalul Nicolae Ionel Ciucă, nu s-a săturat să piardă cu 0 – 2 în fața președintelui...

Dorin Recean, premierul Republicii Moldova: Azi am trecut într-o nouă etapă

Uniunea Europeană a deschis oficial negocierile de aderare cu Republica Moldova. Premierul Dorin Recean: Azi am trecut într-o nouă etapă, care ne apropie semnificativ de...

Și Teodosie poartă rochie și își duce crucea, indiferent cât îl lovește Daniel

Ilustrație: Marian Avramescu Înalt prea ridicatul cu macaraua arhiepiscop al Tomisului, Teodosie, a avut dreptate când a sugerat că persoanele în general purtătoare de...
Ultima oră
Pe aceeași temă