30 C
București
miercuri, 26 iunie 2024
AcasăEconomieFoto interviuFOTO. Actorii Blake Lively și Ryan Reynolds așteaptă primul lor copil

FOTO. Actorii Blake Lively și Ryan Reynolds așteaptă primul lor copil

Actorii Blake Lively și Ryan Reynolds așteaptă primul lor copil. Anunțul a fost făcut, luni, de actriță pe site-ul personal Preserve. Ea a postat și o fotografie în care i se vede burtica de gravidă. 

Actorii Blake Lively şi Ryan Reynolds s-au căsătorit în septembrie 2012, în cadrul unei ceremonii ce a fost organizată într-un orăşel american din statul Carolina de Sud.

Cei doi s-au cunoscut în timpul filmărilor pentru lungmetrajul "Green Lantern 3D: Protectorul Universului/ Green Lantern" (2011).

Blake Lively, în vârstă de 27 de ani, şi Ryan Reynolds, în vârstă de 37 de ani, şi-au cumpărat o casă la începutul acestui an, în localitatea Bedford din statul New York.

Canadianul Ryan Reynolds a fost căsătorit cu actriţa Scarlett Johansson, dar cuplul a divorţat în 2010, după un mariaj care a durat doi ani.

Aceasta este prima căsătorie pentru Blake Lively, care a avut în trecut o relaţie cu colegul ei din distribuţia serialului TV "Gossip Girl", Penn Badgley.

 

Cele mai citite

A fost ales noul secretar general al NATO

Cele 32 de state membre ale NATO l-au numit astăzi pe prim-ministrul interimar olandez Mark Rutte în postul de secretar general al Alianţei, pentru...

Aavancronica meciului decisiv Slovacia – România de la EURO 2024. Care sunt scenariile

Naționala României joacă miercuri partida decisivă în compania selecționatei Slovaciei pentru calificarea în optimile de finală ale Campionatului European de Fotbal UEFA EURO 2024,...

RAR aduce lămuriri despre sancționarea conducătorilor auto care folosesc cauciucuri „ all season”

RAR a clarificat că informațiile vehiculate în mass-media despre sancționarea conducătorilor auto care utilizează anvelope "all season" sunt nefondate și fără suport legal. „BREAKING NEWS...
Ultima oră
Pe aceeași temă