30 C
București
miercuri, 26 iunie 2024
AcasăSpecialActrița Gwyneth Paltrow va lansa anul viitor o colecție de haine

Actrița Gwyneth Paltrow va lansa anul viitor o colecție de haine

Actrița Gwyneth Paltrow va lansa anul viitor o colecție de haine care va purta semnătura brandului său Goop.

În cursul acestui an, Gwyneth Paltrow a rugat mai mulți designeri cunoscuți, precum Michael Kors, Diane von Furstenberg sau Stella McCartney, să realizeze colecții capsulă pentru brandul Goop. 

De anul viitor, actrița va lansa o colecție proprie de haine și are în plan și o linie de produse cosmetice și decorațiuni interioare. 

Gwyneth Paltrow a angajat-o pe Lisa Gersh, fostă şefă a companiei Marthei Stewart, Martha Stewart Living, pentru dezvoltarea brandului propriu, Goop, descriind-o pe Gersh drept "un lider vizionar".

"Lisa Gersh este persoana perfectă pentru a construi pe baza solidă pe care am creat-o deja la Goop şi pentru a diversifica oportunităţile de a furniza energia pozitivă transmisă de Goop clienţilor noştri, prin ceea ce citesc, ce încearcă, ce cumpără şi cum trăiesc", a spus actrița.

Actriţa doreşte ca în următorul an şi jumătate site-ul său să devină unul care va livra produse la nivel mondial, după ce în iunie a mutat sediul companiei de la Londra la Los Angeles.

Gwyneth Paltrow a lansat site-ul de lifestyle goop.com în septembrie 2008. Numele este derivat din iniţialele numelui său. Site-ul oferă sfaturi de nutriție, modă, turism și relații.

Cele mai citite

Indiferent când e primul tur și când e al doilea tur al prezidențialelor, Ciucă tot a ieșit cu turul rupt

Ilustrație: Marian Avramescu Președintele Partidului Național Liberal (PNL), generalul Nicolae Ionel Ciucă, nu s-a săturat să piardă cu 0 – 2 în fața președintelui...

Aavancronica meciului decisiv Slovacia – România de la EURO 2024. Care sunt scenariile

Naționala României joacă miercuri partida decisivă în compania selecționatei Slovaciei pentru calificarea în optimile de finală ale Campionatului European de Fotbal UEFA EURO 2024,...

Șefii apărării din Rusia și din SUA au stabilit primele dialoguri

Șefii apărării din SUA și Rusia, Lloyd Austin și Andrei Belousov, au vorbit ieri la telefon, într-un dialog neobișnuit între cele două mari puteri...
Ultima oră
Pe aceeași temă