25.4 C
București
marți, 25 iunie 2024
AcasăSpecialMâine se deschide BIFE-SIM 2015: o reîntâlnire cu revistele CASA MEA şi...

Mâine se deschide BIFE-SIM 2015: o reîntâlnire cu revistele CASA MEA şi CĂMINUL în Pavilionul Central, stand 7.70

Mâine se deschide Târgul Internaţional de Mobilă, Echipamente şi Accesorii BIFE-SIM 2015, cel mai important eveniment expoziţional al industriei de profil din România, care se va desfăşura între 19 şi 23 septembrie 2015, în spaţiul expoziţional ROMEXPO.

Vor fi prezente practic toate companiile şi designerii care propun şi lansează soluţii şi produse în domeniul amenajărilor şi decorărilor de interior: mobilier, decoraţiuni, finisaje şi accesorii pentru toate funcţiunile casei – living, dormitor, bucătărie, baie, hol, terasă, gradină, precum şi pentru alte spaţii ca: birouri, hoteluri, etc.

Revistele Casa mea şi Căminul se vor regasi în Pavilionul Central, stand 7.70 cu o extrem de bogată ofertă privind ultimile ediţii şi abonamente, însoţite de premii interesante şi vouchere.

Se vor putea face abonamente la prețuri sensibil reduse. De exemplu, abonamentul pe un an la revista Casa mea (10 numere) va fi redus de la 80 de lei la 69 lei iar abonamentul pe un an la revista Căminul (4 ediţii) va fi redus la 80 de lei, de la 150 lei, deci aproape la jumătate din preţ. Odată cu achiziţionarea unui abonament se vor putea primi şi reviste din ediţiile anterioare precum şi diverse premii (tigăi şi cântare de la Tefal, diverse decoraţiuni) precum şi vouchere pentru mozaic de la Top Mosaic. O tombolă  va stabili câştigătorii voucherelor consistente de la Delta Studio.

 

Cele mai citite

Ce soluție adoptă azi coaliția de guvernare?

Astăzi, coaliția de guvernare are de luat o decizie grea privind data alegerilor prezidențiale. Marcel Ciolacu susține în continuare varianta 15 sau 29 septembrie...

PSD și PNL negociază din nou data alegerilor prezidențiale

Președintele Partidului Național Liberal (PNL), Nicolae Ciucă, a ajuns la Palatul Victoria, pentru o nouă rundă de negocieri cu liderul Partidului Social Democrat (PSD),...
Ultima oră
Pe aceeași temă