26.6 C
București
joi, 27 iunie 2024
AcasăSpecialFamous Roses îți decorează grădina cu stil

Famous Roses îți decorează grădina cu stil

Pentru că se apropie cel mai potrivit sezon de plantare a trandafirilor, alege să-ți decorezi grădina cu cele mai delicate flori din colecțiile înmiresmate, disponibile doar în magazinul online Famous Roses!

Cu varietatea butașilor de trandafiri din cele mai alese soiuri, grădina ta se va transforma cu siguranță într-un paradis al miresmelor de neegalat! Te-ai gândit vreodată ce au în comun Julio Iglesias, Monica Belluci, Leonardo Da Vinci şi Edith Piaf? Pe www.famousroses.eu descoperi renumiţii trandafiri frantuzeşti, care le poartă numele şi a căror frumuseţe este recunoscută în întreaga lume. 

Famous Roses îți oferă o grădină desprinsă din cărțile de povești, având experiență vastă în creșterea, recoltarea, depozitarea și livrarea butașilor de trandafiri. Mai mult, calitatea acestora se încadrează în categoria A (cea mai bună calitate). Varietatea soiurilor de trandafiri, dintre care poți alege, îți personalizează grădina în funcție de preferințele tale: de la trandafiri cățăratori, ideali pentru a da culoare şi un aspect romantic pergolelor și arcadelor din grădină, până la trandafirii speciali pentru prepararea dulcețurilor sau a siropului.

Daca eşti iubitor de trandafiri, îţi poţi comanda acum cele mai spectaculoase soiuri de trandafiri de grădină, având disponibile colecțiile Poulsen, Meiland Richardier, Georges Delbard, dar și soiuri înmiresmate, care vor îți vor învălui grădina sau colțul de natură din casă într-o atmosferă boemă.

De asemenea, vei beneficia de îndrumarea și sfaturile utile ale specialiștilor Famous Roses pentru cumpărarea, plantarea și întreținerea trandafirilor de grădină. Comenzile se pot face online, prin telefon sau email, iar serviciul de livrare este disponibil oriunde în România și Europa.

 

Cele mai citite

Tragedie în Columbia: Un mort și nouă răniți după prăbușirea unei cabine a telefericului din Medellin

O persoană a murit şi alte nouă au fost rănite după ce una dintre cabinele telefericului din Medellin s-a prăbuşit, a declarat primarul celui...

România-Olanda în optimi de finală la EURO 2024. Tabloul complet al meciurilor din optimi

S-a decis tabloul complet al optimilor de finală de la EURO 2024. Cu siguranţă, cea mai aşteptată partidă pentru noi este duelul România –...

Ministerul Justiției, selecție pentru magistratul de legătură în Italia. Ce recomandă Gorghiu

Ministerul Justiţiei (MJ) desfăşoară, în această perioadă, procedura de selecţie a magistratului de legătură în Italia.Potrivit ministrului Justiţiei, Alina Gorghiu, candidaţii îşi pot depune...
Ultima oră
Pe aceeași temă