23.3 C
București
miercuri, 26 iunie 2024
AcasăSpecialColecțiile de tapet Carl Robinson de la Decora House te pun...

Colecțiile de tapet Carl Robinson de la Decora House te pun pe reamenajat!

Tapetul este produsul nemuritor al finisajelor decorative. În fiecare an apar alte idei de produse pentru amenajările interioare, însă balanța nu se schimbă. Tapetul decorativ este în continuare cel mai dorit şi cel mai căutat produs. De la an la an se reinventează și este gata să dea un look nou. 

Tapetul se poate asocia multor idei printre care se poate aminti: rafinamentul contemporan, creativitatea, suprafeţe reliefate, texturi somptuoase, ambientări romantice.

Dat fiind toate cele expuse, oferta Decora House se îmbogăţeşte în fiecare an cu noi colecţii de tapet iar pentru că cele mai căutate sunt produsele care spun o poveste, de la Decora House nu lipseşte nici o colecţie Carl Robinson. Colecţia Romantique se adresează chiar și celor mai puțini romantici pentru că nu mai este nevoie ca proprietarul să se ocupe atât de mult de atmosferă. Un motiv floral materializat în corola de bujori sau un aspect urban satinat pot aduce singure ambianţa de care este nevoie.

Chiar dacă toate colecțiile de tapet din portofoliul Decora House sunt de cea mai bună calitate și prezintă o rezistență uimitoare, uneori ne place să facem un exercițiu creativ și să ne gândim la pereți, ca la prezențe feminine cochete care își doresc în fiecare an să fie în pas cu moda. De aceea, nici nu e de mirare că designerii gândesc o singură colecție într-o mare varietate de forme și culori.

Cu cât oferta este mai diversificată cu atât devine mai grea este alegerea. Și aici intervine rolul consultanților în amenajările interioare. Dacă nu ai la dispoziție un arhitect sau un designer de interior pentru proiectul tău este recomandat să ceri mostre, să vii în showroom-urile noastre din Bucureşti (Str. Mărăşeşti, nr. 2B, spaţiul 6), Cluj Napoca (Str. Calea Turzii, nr. 185), Iaşi (Şos. Păcurari nr. 48, bl 553 parter) sau Moldova și să alegi un furnizor de finisaje decorative care are și o experiență semnificativă pe partea de montaj!

 

 

 

 

 

Cele mai citite

Viktor Orban „a recidivat”: În 2013, în România, a murit un om după un accident cu o mașină din coloana oficială

Accidentul a avut loc în timp ce coloana oficială a lui Viktor Orban gonea spre aeroportul din Stuttgart. Cum se întâmplă în astfel de...

Indiferent când e primul tur și când e al doilea tur al prezidențialelor, Ciucă tot a ieșit cu turul rupt

Ilustrație: Marian Avramescu Președintele Partidului Național Liberal (PNL), generalul Nicolae Ionel Ciucă, nu s-a săturat să piardă cu 0 – 2 în fața președintelui...

Remize albe la EURO 2024: Anglia-Slovenia 0-0 și Danemarca-Serbia 0-0. Se știu primele două meciuri din optimi

Marți s-a încheiat și cea de-a patra grupă de la EURO 2024, după meciurile Anglia - Slovenia, scor 0-0, respectiv Danemarca - Serbia, scor...
Ultima oră
Pe aceeași temă