Apple va lansa un ceas inteligent care va lua locul telefonului mobil

de Andrei Mărgăritescu , 13 august 2017 - stire actualizata la ora 10:12, 13 august 2017
Apple va lansa un ceas inteligent care va lua locul telefonului mobil

Gigantul Apple plănuieşte să lanseze o variantă de ceas inteligent care se va conecta direct la reţelele de telefonie mobilă pentru a iniţia sau primi apeluri, fără a avea nevoie să fie conectate la un iPhone.

Mai multe dintre noile modele de Apple Watch vor fi echipate cu cipuri 4G şi vor putea gestiona multe activităţi fără a fi necesară conectarea lor la un iPhone, scrie Mediafax, citând Bloomberg, care invocă surse familiare cu proiectul.

Apple a iniţiat deja discuţii cu operatorii de telefonie mobilă din SUA şi Europa despre modalitatea prin care noile ceasuri vor putea fi achiziţionate de consumatori.

Comentarii

  • NEAGU MIRCEA

    28 august 2017 21:20

    O IDEE BUNA PENTRU TURISTII CALATORI CE MERG PE CARARILE DE MUNTE SI NU AU SEMNAL LA TELEFONUL MOBIL , SAU PROBABIL , S-A DESCARCAT BATERIA TELEFONULUI MOBIL . DORESC SA FAC O SPECIFICATIE PENTRU TURISTII CE MERG IN CALATORIE , SUS PE MUNTE LA COTA 2000 DIN BUSTENI . DA , IN PARTEA STANGA AL STALPULUI DE TELECABINA DE SUS DE PE MUNTE EXISTA APROAPE DE MARGINEA MUNTELUI , EXISTA UN MIC VARF DE MUNTE CU NISTE PIETRE SI CU UN PARATRAZNET , PENTRU A PROTEJA , MAI IN PARTEA STANGA IN JOS IN VALE , CARAREA PENTRU TURISTI CE CALATORESC SUS PE MUNTE PE CARARE CE DUCE CATRE CABANA CARAIMAN . ESTE BINE CA PE TIMP DE PLOAIE SA SE EVITE DEPLASAREA CATRE ACEL MIC VARF DE MUNTE CU PARATRAZNET ! CEASUL ESTE BUN DACA CUMVA V-A AVEA SI O CAMERA WEB , SI PROBABIL , CU INREGISTRARE VIDEO , SI DE A TRANSMITE ON-LINE DE SUS DE PE MUNTE , CU LOCALIZARE GPS , PENTRU UNII TURISTI , CE AU NEVOIE PROBABIL FOARTE URGENT SI SE AFLA IN SITUATII EXTREM DE DIFICILE IN LOCURI GREU DE URCAT SI DE LOCALIZAT SUS PE MUNTE . SAU CUMVA LOCALIZAREA SI CU DRONE PE TIMP DE NOAPTE IN INFRAROSU , CU ACCES LA CEASUL INTELIGENT AL TURISTULUI DE PE MUNTE . PROBABIL , MAI EXISTA SI ALTE PARERI , IDEI IN DEZBATERE , PENTRU SUCCESUL TEHNOLOGIEI , PANA LA URMA IN FAVOAREA DREPTULUI OMULUI LA VIATZA .

    raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate

Urmareste-ne pe Facebook

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design