19.5 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSportVictor Ponta: Tudose poate salva guvernarea. Cât timp e Dragnea acolo, nu...

Victor Ponta: Tudose poate salva guvernarea. Cât timp e Dragnea acolo, nu vom avea viitor

Fostul premier al României, Victor Ponta, a reacționat după mărturisirile lui Tudose, la Antena 3, privind relația sa cu Liviu Dragnea, care "nu se află într-un moment fericit". Deputatul PSD susține că actualul șef al Executivului poate "să salveze guvernarea PSD".

"Eu tot spun de peste un an – Dragnea doar foloseste PSD pentru interesele lui – nu il intereseaza nimic altceva! Dupa el potopul! Daca Mihai Tudose are curaj acum poate salva PSD si Guvernarea! Ce nu a reusit (din pacate) Sorin Grindeanu! Sa speram ca intelege si el ceea ce toti stim – cat timp e Dragnea acolo nu vom avea nici guvernare buna nici viitor pt PSD si pentru Romania", a scris Victor Ponta, pe Facebook.





Premierul Mihai Tudose a declarat, la postul de televiziune Antena 3, că "nu se află într-un moment fericit" al relației cu Liviu Dragnea, urmând să lămurescă marți toate diferendele pe care le are cu șeful PSD. Totodată, șeful Executivului a invocat posibilitatea de a demisiona de la conducerea Guvernului, într-un cerc restrâns, de numai câteva persoane.

"Nu aş putea spune că suntem într-un moment fericit al relaţiei dintre noi Ori îşi vede fiecare de treaba, ori cineva trebuie să plece. O să ne lămurim mâine. Mâine vom vorbi despre toate bărbăteşte.

Am spus că iau în calcul să-mi dau demisia, dacă lucrurile stau atât de rău şi ne-am prăbuşit, plecăm acasă", a declarat Mihai Tudose, la Antena 3.

 

Cele mai citite

Kremlinul spune că legăturile dintre Moscova și Beijing vor continua

Kremlinul a ignorat o călătorie în China a secretarului de stat american Antony Blinken, în timpul căreia acesta și-a exprimat îngrijorarea cu privire la...

Serviciile secrete americane au tras concluzia în cazul Alexei Navalnîi

Serviciile secrete americane au stabilit că președintele rus Vladimir Putin probabil nu a ordonat uciderea politicianului de opoziție Alexei Navalnîi, scrie Reuters. Navalnîi a murit...

Mașină făcută scrum pe Autostrada București – Pitești

Potrivit informațiilor furnizate de ISU Giurgiu, un autoturism a fost cuprins de flăcări sâmbătă pe autostrada A1 București-Pitești, la kilometrul 34, pe sensul de...
Ultima oră
Pe aceeași temă