15 C
București
vineri, 10 mai 2024
AcasăSpecialSteaua - Celtic, scor 1-2, într-o partidă amicală disputată la Marbella

Steaua – Celtic, scor 1-2, într-o partidă amicală disputată la Marbella

Echipa Steaua Bucureşti a pierdut, marţi, scor 1-2 (1-0), la Marbella (Spania), partida amicală susţinută în faţa formaţiei scoţiene Celtic Glasgow, care este calificată în optimile de finală ale Ligii Campionilor, potrivit Mediafax.

Acesta a fost primul meci susţinut de Steaua de la reluarea pregătirilor, care a avut loc la 7 ianuarie.

Golurile partidei au fost marcate de Nikolici ’13, respectiv Samaras ’51, Bangura ’54.

Steaua: Stanca – Chipciu (Tănase ’46), Szukala (Gardoş ’46), Chiricheş (Bratu ’75), Latovlevici – Bourceanu, Pintilii (Filip ’68) – Ad. Popa (M. Costea ’64), Rusescu (Roşu ’79), Prepeliţă (Pîrvulescu ’60) – Nikolici (Adi Rocha ’46). Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

Celtic Glasgow: Zaluska – Mathews, Rogne, Wilson, Izaguirre – Wanyama, McGeouch, Ledley, Hooper – Watt, Bangura. Antrenor secund: Johan Mjallby. În a doua repriză, la Celtic au intrat Samaras, Brown, Commons, Stokes, Lassad, Mulgrew.

Steaua a deschis scorul în minutul 13 prin Nikolici, care a înscris cu un şut pe centrul porţii de la 16 metri.

Grecul Georgios Samaras, intrat în a doua repriză, a reluat de la un metru de poartă o centrare venită de pe partea dreaptă.

Celtic a trecut pentru prima oară în avantaj pe tabela de marcaj, în minutul 54, după ce Mohamed Bangura a reluat cu o lovitură de cap de la şase metri o centrare venită de pe partea dreaptă de la Commons.

Portarul Ciprian Tătăruşanu s-a accidentat la încălzire, el suferind o contractură, iar în locul său pe teren a fost trimis Răzvan Stanca.

La Steaua a debutat şi fundaşul central Doru Bratu, care în vară a fost transferat de la Concordia Chiajna, însă el a venit accidentat de la gruparea ilfoveană.

Cele mai citite

Campanie de ecologizare a malurilor apelor din zona Roșia Montană

Localnici şi prieteni ai Roşiei Montane îşi dau întâlnire duminică, 12 mai, la ora 10.00, în Piaţa Centrală, pentru prima din cele cinci campanii...

Irina Begu, norocoasa de serviciu. Rybakina s-a retras, iar Dodin a declarat forfait

Irina Begu a obținut o calificare fără probleme în runda a treia a turneului WTA 1.000 de la Roma, în urma abandonului franțuzoaicei Oceane...

10 Mai – adevărata sărbătoare națională

Să sfârâie grătarele, micii să fie bine rumeniți, să cânte lăutarii! Acestea au fost imperativele Zilei de 9 Mai - Ziua Europei, cinstită, ieri,...
Ultima oră
Pe aceeași temă