9.5 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialSimona Halep a pierdut meciul cu Johanna Konta în sferturile de finală...

Simona Halep a pierdut meciul cu Johanna Konta în sferturile de finală de la Wimbledon. Simona putea deveni numărul 1 în clasamentul WTA

UPDATE 20,50: Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, a ratat, marţi, calificarea în semifinalele turneului de la Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului, şi şansa de a deveni noul lider al clasamentului mondial al jucătoarelor profesioniste de tenis (WTA).

În sferturi de finală, Halep a fost învinsă, scor 7-6 (2), 6-7 (5), 4-6, de britanica Johanna Konta, locul 7 WTA şi favorita 6 a competiţiei. Partida de marți a durat două ore şi 40 de minute.


UPDATE 19,10: Simona Halep a câştigat primul set la tiebreak, într-un meci care o poate aduce pe locul I în clasamentul WTA.


UPDATE 19,00: Scorul meciului Simona Halep – Johanna Konta este 6 – 6 în primul set. Decizie la tiebreak într-un prim set foarte echilibrat, în care Simona a condus cu 3-0.


UPDATE 18,15: Simona Halep va juca în semifinală cu Venus Williams, dacă o va învinge pe Johanna Konta în sferturile turneului de la Wimbledon.

Americanca Venus Williams, locul 11 WTA şi cap de serie numărul 10, a învins-o, marţi, pe sportiva letonă Jelena Ostapenko, locul 13 mondial şi favorita 13, scor 6-3, 7-5, şi s-a calificat astfel în semifinalele turneului de la Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului.


Jucătoarea română de tenis Simona Halep o întâlnește, marți, în jurul orei 17.00, pe Johanna Konta, în sferturile de finală ale turneului de la Wimbledon.

Halep o va întâlni pe Johanna Konta, locul 7 mondial şi favorită 6, în al doilea meci de pe terenul central de la All England Club.

Întâlnirea lui Halep cu Konta va fi precedată de partida Venus Williams (SUA) – Jelena Ostapenko (Letonia), care debutează la ora 15.00.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă