16.1 C
București
marți, 7 mai 2024
AcasăSpecialSimona Halep a pierdut meciul cu Johanna Konta în sferturile de finală...

Simona Halep a pierdut meciul cu Johanna Konta în sferturile de finală de la Wimbledon. Simona putea deveni numărul 1 în clasamentul WTA

UPDATE 20,50: Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, a ratat, marţi, calificarea în semifinalele turneului de la Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului, şi şansa de a deveni noul lider al clasamentului mondial al jucătoarelor profesioniste de tenis (WTA).

În sferturi de finală, Halep a fost învinsă, scor 7-6 (2), 6-7 (5), 4-6, de britanica Johanna Konta, locul 7 WTA şi favorita 6 a competiţiei. Partida de marți a durat două ore şi 40 de minute.


UPDATE 19,10: Simona Halep a câştigat primul set la tiebreak, într-un meci care o poate aduce pe locul I în clasamentul WTA.


UPDATE 19,00: Scorul meciului Simona Halep – Johanna Konta este 6 – 6 în primul set. Decizie la tiebreak într-un prim set foarte echilibrat, în care Simona a condus cu 3-0.


UPDATE 18,15: Simona Halep va juca în semifinală cu Venus Williams, dacă o va învinge pe Johanna Konta în sferturile turneului de la Wimbledon.

Americanca Venus Williams, locul 11 WTA şi cap de serie numărul 10, a învins-o, marţi, pe sportiva letonă Jelena Ostapenko, locul 13 mondial şi favorita 13, scor 6-3, 7-5, şi s-a calificat astfel în semifinalele turneului de la Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului.


Jucătoarea română de tenis Simona Halep o întâlnește, marți, în jurul orei 17.00, pe Johanna Konta, în sferturile de finală ale turneului de la Wimbledon.

Halep o va întâlni pe Johanna Konta, locul 7 mondial şi favorită 6, în al doilea meci de pe terenul central de la All England Club.

Întâlnirea lui Halep cu Konta va fi precedată de partida Venus Williams (SUA) – Jelena Ostapenko (Letonia), care debutează la ora 15.00.

Cele mai citite

SUA îndeamnă Turcia și Israelul să-și rezolve diferendele

Statele Unite(SUA) au îndemnat luni Turcia şi Israelul să rezolve diferendele dintre ele, după ce Ankara a anunţat că suspendă relaţiile comerciale în încercarea...

România are cea mai mare creștere pentru speranța de viață în UE, dar tot la coada clasamentului este

Spania este ţara din Uniunea Europeană cu cea mai mare speranţă de viaţă, de 84 de ani, şi se află peste media comunitară de...

SUA nu are reprezentant la învestitura lui Putin de la Moscova

Statele Unite(SUA) au anunţat luni că nu vor participa la ceremonia de învestire a preşedintelui rus Vladimir Putin, care va începe oficial, marţi, al...
Ultima oră
Pe aceeași temă