32.6 C
București
joi, 27 iunie 2024
AcasăSpecialPreședintele CSM București: Vom juca direct în grupele Ligii Campionilor

Președintele CSM București: Vom juca direct în grupele Ligii Campionilor

Preşedintele CSM Bucureşti, Constantin Căliman, a felicitat echipa de handbal feminin a clubului, care a câștigat în premieră titlul național. Gruparea bucureșteană va evolua în grupele Ligii Campionilor în următorul sezon.

“Suntem bucuroşi că am reuşit să ne impunem pe terenul echipei din Baia Mare. Am avut emoţii mari, acolo e un public fantastic si o atmosferă fantastică, pe care am dori să o vedem în cât mai multe săli din ţară. Ar fi bine să fie aşa peste tot în România. Le-am simţit pe fete foarte motivate si meciul a fost condus foarte bine tactic. Vom juca în Liga Campionilor, direct în grupe, ne dorim pentru atunci o atmosferă fantastică şi în sala din Bucureşti”, a spus Căliman, conform Mediafax.

Căliman a mai afirmat că urmează o perioadă de sărbătorire a trofeului, dar că deja clubul este în discuţii cu câteva jucătoare pentru întărirea liniei de 9 metri şi cu un portar. “Echipa va sosi miercuri seară la Bucureşti, cu o cursă aviatică de la Satu Mare, şi vom prezenta trofeul într-un autobuz decapotabil pe străzi. E o perioadă de sărbătorire, apoi multe fete vor merge la loturi, în timp ce noi vom continua negocierile începute pentru sezonul viitor, cu jucătoare pentru linia de la 9 metri şi un portar”, a precizat Căliman.

Echipa de handbal feminin CSM Bucureşti a cucerit în premieră titlul naţional, după ce a învins, marţi, în deplasare, campioana din 2014, HCM Baia Mare, cu scorul de 20-17 (11-6), în a doua partidă din cele trei programate în finala Ligii Naţionale.

În primul meci al finalei, disputat în 22 mai, la Bucureşti, CSM a câştigat cu scorul de 23-22 (13-11), astfel că scorul general a devenit 2-0, iar echipa din Capitală a cucerit titlul naţional în premieră.

CSM Bucureşti, câştigătoarea titlului naţional, va evolua direct în grupele Ligii Campionilor în sezonul 2015-2016, iar finalista HCM Baia Mare ar urma să evolueze în preliminariile competiţiei.

În 2014, titlul naţional a fost câştigat de HCM Baia Mare, care a ajuns în acest sezon al Ligii Campionilor până în sferturile de finală ale competiţiei.

Medalia de bronz a stagiunii a fost cucerită, tot marţi, de formaţia Corona Braşov, care a învins, pe teren propriu, formaţia HCM Roman, cu scorul de 26-25 (11-10), după ce în primul meci al finalei mici câştigase cu 24-22 (11-13).

Cele mai citite

România, evaluări pozitive din partea OCDE

România atinge încă două ţinte pe drumul către aderarea la Organizaţia pentru Cooperare şi Dezvoltare Economică (OCDE), din perspectiva alinierii la cele mai bune...

Un diplomat american a fost găsit mort în hotelul Hilton din Kiev

Corpul neînsufleţit al unui diplomat american a fost descoperit în hotelul Hilton din Kiev, a relatat publicaţia Ukrainska Pravda, citând surse din cadrul poliţiei...

Cum îți poți crea o imagine atractivă pentru potențialii angajați valoroși? Top 3 sfaturi pentru angajatori

O firmă de succes are în spate o echipă motivată și oameni profesioniști. Cu toate acestea, de multe ori se poate întâmpla să întâmpini...
Ultima oră
Pe aceeași temă