19.5 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecialFostul preşedinte american George H. W. Bush a fost spitalizat

Fostul preşedinte american George H. W. Bush a fost spitalizat

Fostul preşedinte american George H. W. Bush a ajuns la spital din cauza unor dificultăţi respiratorii. Politicianu în vârstă de 90 de ani a fost internat într-un spital din Texas, a anunţat purtărorul său de cuvânt.

"Preşedintele Bush a fost transportat cu ambulanţa la Houston Methodist Hospital, ca măsură de precauţie, în urma unei jene respiratorii (marţi) seara", a declarat purtătorul de cuvânt Jim McGrath, potrivit Mediafax.

"Fostul preşedinte, în vârstă de 90 de ani, va fi ţinut sub observaţie, repet, ca măsură de precauţie", a subliniat el.
Născut în 1924, în statul Massachusetts (est), George H.W. Bush – fiu de senator – a devenit în 1989 al 41-lea preşedinte al Statelor Unite şi a exercitat un mandat (1989-1993).

El a fost înfrânt de către democratul Bill Clinton în alegerile prezidenţiale din 1992, iar cel mai mare dintre cei şase copii, George W. Bush, a devenit preşedinte opt ani mai târziu.

Jeb Bush, alt fiu al fostului şef de stat, a anunţat recent că se lansează în cursa pentru fotoliul de la Casa Albă.

Cele mai citite

Modificări de trasee în acest weekend, în timpul desfășurării evenimentului „Bucharest Street Food Festival – Spring Edition”

Cu ocazia organizării evenimentului „Bucharest Street Food Festival – Spring Edition”, în zilele de 27.04.2024 (sâmbătă) și 28.04.2024 (duminică), între orele 09:00 – 22:00, circulația rutieră va fi restricţionată pe Șos....

Un bărbat de 43 de ani din Rădăuți a evadat din arestul la domiciliu după ce a fost condamnat la patru ani închisoare

Un bărbat în vârstă de 43 de ani din municipiul Rădăuţi este cercetat penal pentru evadare, după ce ar fi părăsit arestul la domiciliu...

Un român în vârstă de 28 de ani a fost găsit mor într-o piață publică din Genova

O descoperire tragică a avut loc vineri, în jurul orei 16:30, în Piazza Monte Santodin din cartierul Sestri Ponente din Genova, Italia. Cadavrul unui...
Ultima oră
Pe aceeași temă